Тийнейджърските сериали са чудесен начин да се избяга от реалността.

...
Тийнейджърските сериали са чудесен начин да се избяга от реалността.
Коментари Харесай

Шест сериала, които всеки тийнейджър трябва да изгледа

Тийнейджърските сериали са превъзходен метод да се избяга от действителността. Всички сме наясно какъв брой тежък и сложен може да бъде живота за един подрастващ, поради хормоналните процеси, които се случват в тялото му.

Семейните проблеми, предразсъдъците в учебно заведение, въздействието на обществените мрежи и доста други фактори въздействат мощно на страстите на хората в юношеска възраст.

Поради тази причина филмите и сериалите могат да бъдат избавление за тях (и освен за тях) и да ги научат на доста житейски уроци. Ето и няколко хрумвания:

„ Еуфория “

Един от най-известните сериали напоследък. Секс, опиати, проблеми с психологичното здраве и доста драма – това ще срещнете в сериала „ Еуфория “. Показана е най-тъмната страна на прехода от юношество към зряла възрас. Ру е 17-годишно момиче, което неотдавна е излязло от рехабилитационен център, а Джулс е транс момиче, което се бори да се впише. Целият им комплициран кръг от другари също е изправен пред личната им неустановеност и жизненоважни паники.

„ Краят на шибания свят “

В „ Краят на шибания свят “ срещаме двама младежи, които са в екзистенциална рецесия. Джеймс си мисли, че е умопобъркан, а Алиса към този момент не може да се оправи със фамилните проблеми. Двамата вземат решение да избягат от всичко и потеглят в незнайна посока, където им се случват непредвидени събития. Това е един от най -добрите къси сериали в Netflix, който можете да изгледате за един ден.

„ Малки сладки лъжкини “

Този тийнейджърски сериал споделя историята на четири приятелки, които са единни против офанзивите на общия им зложелател „ A “. Той освен непрекъснато ги заплашва, че ще разкрие най-тъмните им секрети, само че и нападенията, които прави против тях, им дават да схванат, че той е човек от най-близкото им обграждане. Седемте сезона кулминират в чудноват и величествен край, който никой не е очаквал.

„ 13 аргументи за какво “

Четири сезона продължава „ 13 аргументи за какво “ - сериалът, който стана същински феномен измежду младежите. В него се визира тематиката за издевателството в гимназията и най-лошата последица от него – самоубийството. Катрин Лангфорд стана известна посредством ролята си на Хана, а неин сътрудник е Дилън Минет, който изиграва Клей Дженсън.

„ Клюкарката “

Премиерата на „ Клюкарката “ е през септември 2007 година и завършва през декември 2012 година, след шест сезона и 121 епизода. Разказва за живота на група младежи от Източен Манхатън, Ню Йорк, посредством клюките на създателя на известен интернет блог – Клюкарката (Gossip Girl). Основните персонажи са Серина ван дер Удсън, Блеър Уолдорф, Дан Хъмфри, Натаниъл (Нейт) Арчибалд, Чък Бас и Джени Хъмфри, възпитаници в елитните частни учебни заведения Констанс Билард (девическото училище) и Сейнт Джуд (момчешкото училище), където общественият статус е от първостепенно значение и запазването и построяването му, пораждат редица интриги.

„ Елит “

Тази испанска продукция се трансформира в международен феномен през петте си сезона. Винаги със секс и нещастия като съществена тематика. Трима възпитаници от елементарни фамилии се появяват в скъпа елитна гимназия, където стартират да се обрисуват спорове сред представителите на двата разнообразни пласта в обществото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР