TikTok въвежда нови настройки, които имат за цел да намалят

...
TikTok въвежда нови настройки, които имат за цел да намалят
Коментари Харесай

TikTok въвежда допълнителни възможности за родителски контрол

TikTok вкарва нови настройки, които имат за цел да понижат времето, което младежите прекарват в приложението. От компанията оповестяват, представени от Engadget, че младежите на възраст под 18 години автоматизирано ще бъдат ограничавани до 60 минути на ден.    С смяната младежите към момента ще имат късмет да заобикалят дневния предел, само че ще би трябвало да вкарат код за достъп, " което изисква от тях да вземат интензивно решение за удължение на това време ", споделя от обществената мрежа.    Освен това, в случай че младежите изберат да изключат напълно времевото ограничаване, TikTok ще ги подкани в допълнение да дефинират такова, в случай, че прекарват повече от 100 минути дневно в него.   

Компанията прибавя и нови функционалности за наставнически надзор посредством инструмента Family Pairing, който разрешава на родителите да следят активността на децата си в TikTok. Сега те ще могат да задават лични предели за времето, прекарано пред екрана от децата им, и ще получават достъп до подробни статистически данни като, да вземем за пример, периодичност на отваряне на приложението и частите от деня, в които най-често се употребява. Родителите могат също по този начин да зададат график за това по кое време децата им да получават вести и да избират да филтрират тематики, които не желаят да се появяват в техните канали. 
Актуализацията идва в миг, когато законодателите в Съединени американски щати възобновиха напъните си за цялостна възбрана на TikTok. В допълнение към опасенията за националната сигурност, Конгресът също по този начин подлага на критика компанията, че не прави задоволително, с цел да отбрани най-младите си консуматори.    Социалната платформа има проблеми и в Европа, откакто Европейска комисия забрани на чиновниците си да конфигурират приложението на служебните си устройства.                
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР