Тихомир Иванов няма да участва на Световното първенство по лека

...
Тихомир Иванов няма да участва на Световното първенство по лека
Коментари Харесай

Тихомир Иванов пропуска Световното първенство в САЩ

Тихомир Иванов няма да взе участие на Световното състезание по лека атлетика в Юджийн (САЩ) през юли, а огромната му цел през лятото ще е Европейското в Мюнхен през август, написа Спортал.

“Предстои международно, на което няма да вземам участие, тъй като не се усещам квалифициран. Имам опция да вземам участие по ранкинг системата, само че все пак няма да търсим присъединяване там. Нашата цел е европейското състезание, в което е включен край и Топ 5. Така че имаме още към 2 месеца да се подготвим. Предстоят ми няколко интернационалните шампионата, идната сряда ще вземам участие в Белгия, по-късно има шампионат на 4 юли. По време на международното ще съм в България и ще упражнявам, защото групата ще пътува за Юджийн, а след международното се надявам да направя още 2-3 старта до европейското. Но главната цел е европейското в Мюнхен през август.

Чувствам се доста спокоен при Помашки, имам му цялостно доверие. Той ми сподели: “Целта на мениджърите е да те закараме на европейското със надпреварите, в които ще участваш, а за там аз ще те приготвя, не се притеснявай. “ За мен това е задоволително “, сподели състезателят ни на висок скок.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР