Тиха семейна вечеря, екскурзия, тур по заведенията, палатка в планината

...
Тиха семейна вечеря, екскурзия, тур по заведенията, палатка в планината
Коментари Харесай

Как различните зодии си представят перфектните коледни празници

Тиха фамилна вечеря, екскурзия, тур по заведенията, палатка в планината или вила на брега на гореща дестинация – каква е визията на другите зодиакални знаци за идеалната Коледа? Проверете и вие ли виждате съвършените коледни празниците по този начин.

1.       Овен

Цар на организацията, той не обича изненадите, хаоса и неизвестността. Държи всичко да е под надзор, по прецизна стратегия, всеки да има своите задания и отговорности и празникът да протича по часовник. Положителното е, че няма да ви липсват нито храна, нито занимания, нищо и никой няма да е пропуснат. Отрицателното е, че няма да е изключително забавно, детайлът на изненадата и непредсказуемите магии ще бъдат задушени в лист от А до Я.

2.       Телец

Коледата е мотив да… преядеш. Представителите на зодия Телец са кулинари, изкушени от храната, чревеугодници и лакомници. Вероятно няма да я подготвят сами, само че ще прекарат целия ден в кухнята, хапвайки от готвещите се ястия. За тях Коледа е вкусна, сладка, а съвършената Коледа е обвързвана с софра, отрупана с храна.

3.       Близнаци

Свикнали да вършат всичко в последния миг в нощта преди Коледа, те ще украсяват, пазарят и опаковат подаръците, а самата им Коледна нощ е време за отмора. Перфектният празник за тях е спокойният, безгрижният, имат потребност от него след огромното извършване на покупки, готвене и предколедни мерки.

4.       Рак

Представителите на тази зодия държат на домашния уют и фамилията. Идеалната Коледа за тях е споделената с близки и родственици. Няма значение къде, значимо за тях е да са със фамилията и хората, които обичат.

5.       Лъв

Лъвовете са царете на кухнята. Те са умели кулинари и идеалните празници за тях са тези, в които могат да се развихрят, да подготвят кулинарни изкушения за доста хора и да получат поздравления за уменията си.

6.       Дева

Естет по природа, нежна душа с тънък нюх към изкуството, Девата обича да прекарва празниците в накичване на дома или офиса си. Тя е душата на всяка празнична декорация, на всяко празненство и няма да сгрешите, в случай че ѝ възложите да украси залата или стаята, в която ще празнувате.

7.       Везни

За представителите на зодия Везни празниците са дарове. Те прекарват целия месец в търсене на най-подходящия за всеки. Най-важното в празничната нощ за тях е да поднесат благополучие, опаковано с панделка.

8.       Скорпион
НИКОГА не подарявайте тези неща на КОЛЕДА – не носят шанс
Коледа наближава. Остават по-малко от 40 дни до един от най-светлите и обичани празници от годината. Колкото по-близо са тези дни, толк...

За странните скорпиони няма значение кой ден е. Ако са щастливи, те честват, в случай че е Коледа, само че не им се чества, за тях е просто ден от календара. Включват се неенергично в подготовката и не се усещат длъжни да са някъде, да вършат нещо или да честват единствено тъй като е Коледа.

9.       Стрелец

За Стрелеца съвършената Коледа значи бясно празненство с доста хора, безконечен гръмък ваучър, маратон по питейните заведения и стотици непознати хора. Не ги търсете в дните към празниците, евентуално и те самите не знаят къде се намират тогава.

10.   Козирог

За тази зодия фамилията е най-важно. Те изоставят другари и познати и прекарват празниците в домашна конюнктура – по този начин си показват идеалната Коледа.
Как да създадем идващата Коледа вълшебна?
След малко повече от месец Коледа ще бъде на прага ни още веднъж, с цел да ни донесе прелестни фамилни моменти. В тази публикация ще ви дадем няко...

11.   Водолей

Водолеят няма да се спре по време на празниците. Първо ще провежда подобен у дома, по-късно ще обиколи всички другари. Носи коледния дух и разпръсква благополучие, тъй като за него благополучие е да бъдеш измежду хората, които обичаш.

12.   Риби

Рибите ще подготвят всичко сами и ще съберат на едно място и фамилията, и приятелите си. За тях празниците са тези, които са цялостни с хора и споделени с всички.

 
Забавни хрумвания за коледни дарове, за които няма да дадем пари
Коледа идва, а времето е доста мъчно за много хора. И е обикновено да се усещаме потиснати в случай че не можем да си позволим. В тази публикация...

 

 

 

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР