The Lost Flowers of Alice Hart Минисериал адаптация на едноименната

...
The Lost Flowers of Alice Hart Минисериал адаптация на едноименната
Коментари Харесай

Домашно кино | Сигорни Уийвър в The Lost Flowers of Alice Hart

The Lost Flowers of Alice Hart Минисериал акомодация на едноименната книга на Холи Рингланд (изд. " Колибри ", 2020 г.) с присъединяване на Сигорни Уийвър и Алиша Дебнам-Кери в основните функции. Алис е единствено на 9, когато една покруса окончателно трансформира живота й и тя е изпратена да живее при баба си Джун в отдалечената й австралийска плантация за цветя. В нея заслон намират дами, които се усещат изгубени и обезверени, а момичето скоро ще научи скритите секрети на фамилията си.Алис би трябвало да извърви дълго прочувствено пътешестване, в което да открие себе си. История за комплицираните фамилни връзки, домашното принуждение, втория късмет и свободата, продуцирана от основателите на сериалите Big Little Lies и Nine Perfect Strangers.

The Lost Flowers of Alice Hart Минисериал акомодация на едноименната книга на Холи Рингланд (изд. " Колибри ", 2020 г.) с присъединяване на Сигорни Уийвър и Алиша Дебнам-Кери в основните функции. Алис е единствено на 9, когато една покруса окончателно трансформира живота й и тя е изпратена да живее при баба си Джун в отдалечената й австралийска плантация за цветя. В нея заслон намират дами, които се усещат изгубени и обезверени, а момичето скоро ще научи скритите секрети на фамилията си.

Алис би трябвало да извърви дълго прочувствено пътешестване, в което да открие себе си. История за комплицираните фамилни връзки, домашното принуждение, втория късмет и свободата, продуцирана от основателите на сериалите Big Little Lies и Nine Perfect Strangers.

Премиера, Amazon Prime Video

Poisoned: The Dirty Truth About Your Food Въздействащ документален филм, проследяващ проблемите на Съединените щати със смъртоносните хранителни болести. С помощта на изявленията с специалисти по опазването на здравето и храните, както и със фамилиите на жертвите филмът наблюдава десетилетията на незаинтересованост от управляващите, регулаторите и промишлеността.
Реклама
Премиера, Netflix

Наркобарони: Падението Десет едночасови епизода демонстрират потресаващи истории от първа ръка за това по какъв начин най-големите и безпощадни наркобарони на Земята са били преследвани и премахнати - разказани от специфични сътрудници, следователи и вътрешни хора от картелите.

Премиера, National Geographic, всяка неделя от 22:00 ч.


Реклама Свързани публикации Домашно кино | Гал Гадот в Heart of Stone 11 август 2023, 06:12 Домашно кино | Painkiller с Матю Бродерик, Only Murders in the Building 3 с Мерил Стрийп 4 август 2023, 06:39
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР