Тези зодии са най-големите купонджии. Те очакват уикендите с нетърпение,

...
Тези зодии са най-големите купонджии. Те очакват уикендите с нетърпение,
Коментари Харесай

Зодиите, които всеки понеделник са махмурлии

Тези зодии са най-големите купонджии. Те чакат уикендите с неспокойствие, защото седмичната сивота от седмицата ги уморява и отегчава. На тях им харесва да обикалят заведенията, да танцуват и да се прибират в ранни зори. Но неведнъж пият повече, в сравнение с би трябвало и понеделниците са същински призрачен сън за тях. Ето кои са тези зодии:

 купонджии

Овен

Овенът е най-купонджийският знак в зодиака. Забавлението е неговата буря. Цяла седмица чака с неспокойствие петък вечер и при звука на думата „ празненство “ го побиват тръпки от неспокойствие. Не е единствено купонът, а компанията, диалозите до сутринта, танците и силата на нощния живот. Веднага щом усети повикът на нощта, този зодиакален знак се трансформира в купонджия. Можете да му изпращате известия, да му се обаждате и Овенът към този момент ще е в таксито, пътувайки към вас, където и да се намирате. Неочакван поврат на събитията, спонтанни решения и нови запознанства – бъдете подготвени за това, в случай че отивате на празненство с представител на тази рогата зодия. Очаква ви същински парти-маратон, неведнъж завършващ рано сутринта на другия ден. 

 купонджии

Телец

Този земен знак на зодиака има невероятен характер и забележителна сила. Обича да е център на внимание и да свети в компания. На празненство елементарно можете да го познаете по кръга на хората към него, които се смеят на неговите вицове и истории, които може би сте чували нееднократно. Този знак постоянно буди удивление и всеки желае да му подражава. Тази дарба за другарство и висока персонална просвета прави Телеца съвършен сателит за екскурзии и пътешествия през уикенда. Телецът обаче се концентрира върху това да си прекара много егоцентрично – може да „ не помни “ с кого е отишъл на купона и да се върне с някой напълно друг. Затова би трябвало да внимавате за тази странна негова линия.

 купонджии

Рак

Ракът е идеалният сателит за всички събития. Това е зодиакалният знак, който ще се забавлява, както газейки до колене в локви, по този начин и на елегантни събития, където се изисква подобаващ дрескод. Хората обичат тази зодия, тъй като позитивната им сила се споделя от всички. Раците обичат нощните занимания и танците, които ги разтоварват. Поканете Рак на караоке или домакински ваучър и няма да забравите това прекарване дълго време! Идеалното празненство за Рака е това, на което той ще се усеща спокоен. Без подправени другари, без надути сноби или празно бръщолевене. Ракът цени на първо място честността и желае всички да се забавляват толкоз, колкото и той. Това е зодията, която ще ви придружи до у дома след празненство или ще упорства да си разделите таксито.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР