Tesla вероятно ще разработи евтин електрически хечбек специално за европейския

...
Tesla вероятно ще разработи евтин електрически хечбек специално за европейския
Коментари Харесай

Мъск намеква за евтина европейска Tesla

Tesla евентуално ще създаде на ниска цена електрически хечбек особено за европейския пазар, който да конкурира Volkswagen ID.3, оповестява Autocar. Британското списание се базира на изявление на Илон Мъск пред вложители, в което милиардерът споделя, че задачата му " няма да бъде сполучлива в случай че не направи колите на ток задоволително налични ".

Според Autocar бъдещата европейска Tesla ще бъде основана на Model 3. За потребностите на пазарите на Стария континент най-достъпният електрически автомобил в настоящата гама на компанията ще бъде умален, а структурата му ще бъде опростена, с цел да се реализира допустимо най-конкурентна последна цена. Производството ще бъде проведено в берлинската Гигафабрика, която ще проработи следващата година.

Неотдавна Илон Мъск описа за нова технология, която щяла да извърши " гражданска война в производството на каросерии " и да разреши да бъде понижен броят на обособените съставни елементи на рамата на колите от 70 на 2. Новата гигантска машина за леене на алуминий най-вероятно ще бъде конфигурирана първо точно в немския цех на Tesla и да опрости неимоверно създаването на нови модели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР