Тервел Пулев ще има подкрепата на най-близкото си обкръжение в

...
Тервел Пулев ще има подкрепата на най-близкото си обкръжение в
Коментари Харесай

Кобрата заминава с Тервел за Танзания

Тервел Пулев ще има поддръжката на най-близкото си обграждане в срещата с Викапита Мероро от Намибия. Двубоят е в петък (29 януари) в Танзания. В неговия ъгъл, с изключение на треньорите Михаил Таков и Ибън Кейсън, ще бъде и по-големият му брат Кубрат Пулев. Кобрата е взел решение да придружи Тервел в Танзания.

Двамата постоянно се поддържат по време на мачовете си, когато имат опция. Кобрата бе до Тервел в последните му срещи, а през 2018 година Пулеви участваха в една и съща церемония вечер в " Арена Армеец " в София.

В ъгъла на Тервел предстоящо ще бъде дългогодишният му персонален треньор Михаил Таков. За Танзания ще пътува и американецът Ибън Кейсън, който работи с Кобрата от 2019 година, като му помагаше по време на последния му конфликт предишния декември в Лондон против международния първенец Антъни Джошуа.

В момента Тервел Пулев е на деветото място в ранглистата на Световната боксова асоциация (WBA). Българинът ще гони 16-ата си победа на професионалния кръг. Успех над Мероро би доближил Тервел до огромната му цел - мач за купата в полутежка категория на WBA.

Плановете на Пулев са да нападна пояса до края на 2022 година, само че за задачата му трябват и още две победи в идващите 12 месеца, в това число и да отбрани Интерконтиненталната си купа.

Любителите на бокса ще могат да проследят борбата на Тервел с Мероро в ефира на Диема Спорт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР