Странна връзка имат Валери Григоров и Мария Бакалова! След като

...
Странна връзка имат Валери Григоров и Мария Бакалова! След като
Коментари Харесай

Валери заряза Мария Бакалова заради Теодора Мудева? – СНИМКИ

Странна връзка имат Валери Григоров и Мария Бакалова! След като бяха разграничени за месеци около присъединяване му в „ Денсинг старс “, а неотдавна се събраха за рождения й ден, а в този момент двамата още веднъж не са дружно.

Този път синът на Мария Грозева и актрисата ще са разграничени за най-малко 3 месеца, защото Валери се оказа в екипа на новото риалити „ Островът на 100-те гривни “.

Заедно с него в екзотичното риалити зад кадър ще са още скандално отлюспената Мис България Елизабет Кравец и гаджето й Атанас Пелтеков, влогърът Асен Кукушев и Верислав Туджаров и Мис България Теодора Мудева, които също участваха в „ Игри на волята “ като Григоров.

Всички те са на Филипините като част от екипа на „ Островът на 100-те гривни “ и ще тестват авансово полевите игри.

Според източници на Intrigi.bg между красивата Теодора Мудева и Валери Григоров вече прехвърляли искри. „ Мудева непрекъснато се тика към него – сякаш като „ сродна душа “ около „ Игри на волята “. Видимо обаче и че Валерката има благосклонности и двамата прекарват много време дружно на безлюдния остров “, разкриват от екипа.

Както стана ясно неотдавна, Мудева е разтрогнала годежа си с Румен Радев, с който дружно участваха в „ Игри на волята “. Миската и Радев са разграничени към този момент повече от 3 месеца, а по всичко проличава и че връзката на Валери с Бакалова не върви без спънки. Двамата съвсем нямат опция да се виждат, връзките им се поддържат само от разстояние с видео връзка, като се срещат един път на 3 месеца.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР