Терънс Макдермот разполага само с един пръст без украшение. Тъй

...
Терънс Макдермот разполага само с един пръст без украшение. Тъй
Коментари Харесай

Носи пръстен, бъди мъжкар: Новият любим тренд на GenZ

Терънс Макдермот разполага единствено с един пръст без бижу.

Тъй като не е женен, единственият му свободен е левият анонимен.

Всеки ден 26-годишният помощник-управител в магазин за пури във Финикс, Аризона се обкичва със сребърни украшения. Има и на дребния пръст, тъй като пробвал украшение, което не съумял да смъкна и по тази причина го купил.

Пръстените, споделя той, " са просто част от мен ".

Терънс признава, че е въодушевен от YouTuber-ите, занимаващи се с мъжка мода. Когато преди няколко години гледал техни видеоклипове, доловил звука от пръстени по ръцете им.

" Помислих си: " Звучи готино ", а по-късно започнах да опитвам с повече пръстени ", споделя младежът пред WSJ.

През последните години моделите с пръстени са център на вниманието за мъжете от поколението Z и милениалите. Можете да откриете наклонността в хиляди клипове от TikTok и Instagram.

Тази визия се опълчва на приливната вълна от нежни акценти, които в последно време заляха вселената на мъжката мода: Дантелените ризи, леки мокасини, горнища и перлени колиета се трансфораха в фешън трендове.

Огромните железни пръстени са тежък контраст на цялата тази мекост.

Помислете за рокерските банди от 80-те или нахаканите рапъри от 90-те, да вземем за пример. А какъв брой доста китаристи – от Кийт Ричардс до Джони Деп, носят пръстени с череп?

" Ако сте с елементарна черна тениска, можете просто да сложите два пръстена и да получите приключена елегантна визия ", споделя 27-годишният Скот Сантяго, бранд управител за партньорства и специфични планове в уеб страницата за препродажба Grailed.

Пръстенът може да бъде знак на характерност. Идеята е, че колкото повече пръстени натрупате, толкоз по-различни изглеждате.

" Ако желая да се облека в доста авангарден жанр, ще бъда максималист в бижутата ", споделя 31-годишният Том Шийлс, художник на свободна процедура в Ню Йорк.

" Така че евентуално ще имам три или четири пръстена ".

" Винаги ми е харесвало да имам нещо, с което мога да си играя ", продължава той. Проследява склонността си към пръстените до това, че като дете е предпочитал бонбони Ring Pop, само че счита, че като цяло " хората са по-отворени към този тип аксесоари ".

На собствен ред по-младото потомство се влюбва в устойчиви марки за бижута като Good Art, King Baby и изключително Chrome Hearts, известна с производството на сребърни пръстени, носени от починалия дизайнер на Chanel Карл Лагерфелд и Лени Кравиц.

За Дом Джоунс, 33 година, съветник по мъжки жанр в Охайо, пръстените са нещо, което е наследил от татко си, който е носил дизайнерски бижута по поръчка.

Сега Джоунс носи по три пръстена дневно, като избира произведения с персонален отзив, да вземем за пример пръстен с форма на полумесец, закупен при пътешестване до Париж със брачната половинка му за първата им годишнина.

И въпреки всичко, Терънс Макдермот от Аризона признава, че смъква пръстените си, когато върви на изявленията за работа.

" Хората несъмнено ще си основат неправилна визия за мен ", добавя той. За благополучие, шефът му харесва този жанр и го приема на работа с всичките девет пръстена – всеки ден.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР