Темур Пипия , първи секретар на Централния комитет на Обединената

...
Темур Пипия , първи секретар на Централния комитет на Обединената
Коментари Харесай

Пипия: Западът изисква Грузия да създава проблеми на Русия заедно с Украйна

Темур Пипия, първи секретар на Централния комитет на Обединената комунистическа партия на Грузия, описа в диалог с Pravda.Ru, че западните политици желаят да трансфорат страната в „ анти-Русия “.

„ Специалната интервенция форсира всички процеси в света, в това число в Грузия. Западът упорства тя да сътвори спомагателни проблеми на Русия от юг, по едно и също време с Украйна. Правителството на Грузия не се съгласи с това “, сподели политикът.

По неговите думи, макар че управляващите на страната поддържат европейската интеграция, в действителност те желаят да бъдат другари с Москва. Както означи събеседникът на изданието, чиновниците създават план за непрекъсната форма на съдействие. Предполага се, че през декември ще посети Руската федерация „ делегация на обществеността на Грузия “.

" Западът изисква да се съобщи властта, с цел да могат саакашистите да бъдат оправдани. В този случай Грузия няма да се запази на политическата карта ", добави Пипия.

По-рано грузинският министър председател Иракли Гарибашвили съобщи, че Киев приканва Тбилиси да отвори втори фронт против Руската федерация.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР