Темите за климатичните промени и замърсяването а толкова наболели, че

...
Темите за климатичните промени и замърсяването а толкова наболели, че
Коментари Харесай

Как PlayStation 5 ще се бори с климатичните промени

Темите за климатичните промени и замърсяването а толкоз наболели, че съвсем всекидневно се приказва за тях. Проблемът е там, че доста се приказва, а малко се прави.
 Sony, PlayStation 5 и разкри ли компанията всичко за новата подпора
Sony разкри съвсем всичко за новия PlayStation 5

PS5 ще е 10 пъти по-бърз от PS4

Sony Interactive Entertainment и в частност PlayStation обаче са решили да се включат към дребното, които работят, с цел да се оправят с казуса или най-малко да понижат въздействието му.

PlayStation ще се включи в съюза Playing for the Planet , в който взе участие още няколко огромни компании, произвеждащи игри или конзоли.
 Климатичните промени и митингите, които са планувани за този уикенд
Зов за избавление на планетата

Протестиращи в над 156 страни ще се опитат да донесат смяната

Изпълнителният шеф на компанията Джим Райън разгласи и какъв ще бъде техният принос. Като част от загрижеността им към казуса с климатичните проблеми, PlayStation 5 ще употребява по-малко електричество по време на цялостно натоварване.

PlayStation is making substantial efforts to combat climate change with "Playing for the Planet, " as part of an alliance with industry leaders. Learn more: https://t.co/6WcJzaJFPI pic.twitter.com/rSBfZJ7AL6
— PlayStation (@PlayStation) 23 септември 2019 година
От думите на Райън излиза наяве, че ниската консумация на електричество ще бъде под формата на функционалност, която би трябвало да бъде включена от притежателя на конзолата. Според първичните им калкулации, когато тази функционалност е включена, PlayStation 5 ще употребява до 0.5 W по-малко от PlayStation 4.
 PlayStation 5 и какъв брой ще коства новата подпора
Колко ще коства PlayStation 5

Информацията не е публична, само че е ориентир

От компанията споделят също, че в случай че 1 милион конзоли бъдат с включена функционалност, това ще спести електричество, което бива изразходвано от 1000 семейства в САЩ
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР