Каролайн Станбъри разбира, че да си риалити звезда означава да

...
Каролайн Станбъри разбира, че да си риалити звезда означава да
Коментари Харесай

Каролайн Станбъри от RHODubai защитава публичното документиране на нейното възстановяване с лифтинг на лицето

Каролайн Станбъри схваща, че да си риалити звезда значи да споделяш всичко с почитателите – даже ужасяващите си медицински процедури.

Ето за какво звездата от Истинските съпруги на Дубай не съжалява, че е документирала обществено лифтинга на лицето си през ноември 2023 година и мъчителното възобновяване в обществените медии.

„ Мисля, че към 46 000 000 души в действителност го видяха “, сподели 48-годишната извънредно пред E! Новини преди премиерата на втори сезон на сериала Браво. „ Не знаех, че ще излезе толкоз огромно, тъй като знаех, че други звезди явно са имали лифтинг на лицето. Не знаех, че всички ще бъдат толкоз заинтригувани. “

Каролайн показа актуализации на видео и фотоси на всяка стъпка от нейното възобновяване предходната година, даже близки проекти на белезите по лицето й, зарастващи в дните след интервенцията, осъществена от основания в Лос Анджелис доктор Стив Ким.

„ Исках хората да видят по какъв начин, когато излезеш, белезите и порязванията и по какъв начин в действителност наподобява “, обяс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР