Телевизионният продуцент Андрей Арнаудов разходи семейството си по жълтите павета.Заедно

...
Телевизионният продуцент Андрей Арнаудов разходи семейството си по жълтите павета.Заедно
Коментари Харесай

Андрей разхожда бебето на жълтите павета

Телевизионният продуцент Андрей Арнаудов разноски фамилията си по жълтите павета.

Заедно с половинката си Емануела Толева водещият употребява слънчевите лъчи през уикенда, с цел да обиколи центъра на София, бутайки бебешка количка. От нея 10-месечният им наследник Васил не съумя да прегледа забележителностите на столицата, тъй като централната градска част е по този начин разкопана и заградена за поправки, че наподобява на полесражение.

Звездната двойка избра маршрут към Народния спектакъл Иван Вазов и ул. Г.С. Раковски, където тротоарите не са разрушени и за прекосяването с количка не се изгарят толкоз калории, колкото във фитнеса, написа България Днес.

Практичните родители се бяха запасили с по огромна чаша кафе от световноизвестна марка, на която бяха изписани имената им – Андрей и Еми.

Познатата от риалитито Африка: Звездите несъмнено са полудели близначка и някогашна баскетболистка събираше погледите с необятен фешън панталон, а обичаният й бе заложил на комфортно спортно облекло. Двойката привличаше внимание с шикозната детска количка в ексцентричния жълт цвят.

Напомняме ви, че третото Национално кръщене, част от самодейността на Андрей Направи го за България ще се организира през есента на 2020 година за всички деца, заченати сред 1 март и 31 декември 2019 година Регистрирай бременност до края на 2019 година и можеш да спечелиш ДНК пакет с всичко належащо за първата година на твоето бъдещо дете – облекла, памперси, храна и козметика.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР