Телевизионната водеща Зейнеб Маджурова, чиято звезда навремето изгря в риалити

...
Телевизионната водеща Зейнеб Маджурова, чиято звезда навремето изгря в риалити
Коментари Харесай

Зейнеб се венча тайно

Телевизионната водеща Зейнеб Маджурова, чиято звезда преди време изгря в риалити предаването " Big Brother ", изненада своите фенове с признанието, че е сключила брак с колегата си Стоян Балевски, с който са дружно към този момент от значително години. Водещата показа новината напълно ненадейно в последното си видео, качето в формалната ѝ YouTube страница.

В фрагментите тя разяснява разнообразни изявления за себе си, подбрани от нейна другарка, а първата бе обвързвана с връзките ѝ с родителите на нейния обичан, които, съгласно текста, не желаят синът им да узакони връзката си с нея.

" Свекър и свекърва не желаят Зейнеб за снаха ". Колко свежо и прелестно би почнал денят ти, в случай че прочетеш това. Абсолютна нелепост. Факт е, че към този момент сме основали семейство, както и че към този момент толкоз години сме дружно със Стоян. Благодарна съм, несъмнено, на цялото негово семейство, че от мига, в който сме се срещнали, безусловно ме прегърна със своя позитивизъм. Мога да кажа, че към този момент публично сме семейство и сме в прелестни връзки ", показа тя, вмъквайки апропо, че с половинката си най-сетне са си споделили заветното " Да " един на различен, без обаче да разкрива повече детайлности към радостната новина.



След това тя продължи да изяснява по какъв начин двете семейства са изкарали сложната за всички 2020 година дружно, споделяйки всички празници през нея.

В началото на месец ноември 2019 година някогашната кореспондентка на предаването " На кафе " подари Балевски с дете. Тогава тя роди щерка им Мариам, която се появи на този свят с тегло от 4130 гр. За бременността ѝ стана ясно едвам през седмия месец, защото до тогава тя не бе качила доста килограми и никой съвсем никой не разбра, че е на път да стане майка.

" Това не е било загадка, тъй като е най-хубавото събитие, което може да се случи на двама души, които доста се обичат. Аз доста желаех да изживея този миг, да му се насладя същински. Да го трансформира в безусловно магически момент. Най-вече с помощта на здравословна бременност съумях да изживея това. Седмица преди да родя бяхме в планината. Успях да се разходя ", показа тя пред Нова телевизия, малко откакто роди.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР