Телец - много пътувания и срещи. Рак - финансови приходи.

...
Телец - много пътувания и срещи. Рак - финансови приходи.
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 15 - 21 август 2022

Телец - доста пътувания и срещи. Рак - финансови доходи. Везни - отварят се нови хоризонти!

Овен

Опитайте се да слушате какво споделят членовете на фамилията, не настоявайте на личното си мнение. Сега надали е допустимо да се реализира компромис, тъй че главната задача би трябвало да бъде желанието да не се довеждат несъгласията до открит спор.

Втората половина на седмицата, в противен случай, благоприятства установяването на мир и съгласие в брачните връзки. Самотните Овни ще намерят разтуха и наслада в любовта.

Телец

Телците през първата половина на седмицата ги чакат доста пътувания и срещи. Контактите с хората обаче ще бъдат изпълнени с някои спънки, тъй че е малко евентуално да получите задоволство от връзката. Най-вероятно няма да е допустимо да се внесе изясненост. Втората половина на седмицата е удобна за въвеждане на ред в къщата. Опитайте се да се върнете към решаването на някои битови проблеми, които преди сте отлагали. Този път ще свършите нещата доста по-бързо и елементарно.

Близнаци

През първата половина на седмицата за Близнаците ще бъде по-трудно да вземат решение материални въпроси. Отношенията с другари ще изискват внимание. Те ще се развиват нехармонично и непредвидимо. Опитайте се да не заемате или давате пари на другари. Може да не съумеете да купите това, за което сте мечтали, и това ще ви разстрои. Втората половина на седмицата ще бъде обвързвана с приятни пътувания, забавно другарство, сантиментални връзки.

Рак

Женените Раци може да изпитат търкания с колегата си през първата половина на седмицата. Вашата мека и от време на време прекомерно отстъпчива позиция може да се схване от обичан човек като сигнал за всепозволеност. Втората половина на седмицата се развива доста по-спокойно и хармонично. Вашето семейство ще бъде вашият източник на наслада. Може да дойдат финансови доходи, можете да купите нещо потребно за къщата и близки родственици.

Лъв

През първата половина на седмицата Лъвовете би трябвало да се погрижат за здравето си. Сега вашият имунитет отслабва, което ви прави уязвими към резултатите на вирусни инфекции. Вземете превантивни ограничения, направете всичко, което спомага за подсилване на защитните сили на организма. Това не е най-хубавото време за пътешестване и образование. Опитайте се да не оставате сами дълго време, това може да докара до нараснала меланхолия и незаинтересованост. Втората половина на седмицата ще ви покаже, че е прекомерно рано да падате духом и всичко може да се развие както желаете. Нуждаете се единствено от дейна позиция и отзивчиви умения. Ще има доста другарство с хората, ще бъде прелестно и потребно.

Дева

През първата половина на седмицата Дева ще бъде притеглен от екстравагантни дейности. Опияняващото чувство за персонална независимост може да докара до най-неочаквани последици. Приятелството и любовните връзки ще бъдат в епицентъра на вашето внимание. Втората половина на седмицата е удобна за умерено и комфортно превозване на времето надалеч от паниката. Най-вероятно ще желаете да сте сами, тъй че би трябвало да се погрижите да създадете подобаващи условия.

Везни

Везните през първата половина на седмицата има напрежение в доста жизненоважни сфери. Основната област на неустойчивост ще бъдат партньорствата. В фамилията и на работа не всичко може да е наред. Просто изчакайте тези дни, без да вършиме нищо значимо, тъкмо както хората чакат бурното време. Втората половина на седмицата ще отвори пред вас нови хоризонти. Ще срещнете нови хора, ще разширите кръга от обещаващи познанства.

Скорпион

Скорпионите ще имат доста пътувания през първата половина на седмицата, които обаче могат да бъдат изпълнени с неприятности. Това не е най-хубавото време за бизнес запознанства. Колкото по-малко контактувате с хората, толкоз по-малко неприятни моменти ще пораждат. Опитайте се да бъдете по-дипломатични и толерантни в връзките със съседи и родственици. Втората половина на седмицата ще ви разреши да постигнете задачите си с помощта на покровителството на авторитетна персона.

Стрелец

За Стрелците през първата половина на седмицата любовта и половите връзки с сътрудник ще станат изключително ярки. Ако преди малко сте се срещнали, тогава детайлът на непредсказуемост във вашата сантиментална връзка ще господства. Вие и обичаният човек ще сте подготвени да си извършите непредвидени изненади. Втората половина на седмицата е удобна за пътешестване, другарство с другари.

Козирог

Женените Козирози са съветвани от звездите да демонстрират повече внимание и грижа към колегата си. Склонността ви да бъдете твърди в отстояването на правилата си може да нанесе непоправими вреди на хармонията на брачните връзки и фамилното благоденствие. Не можете да вземете цялата власт в фамилията в свои ръце. Също по този начин, това не е най-хубавото време да каните посетители в дома си и да прекарвате време с родственици. Втората половина на седмицата е удобна за промени в метода на живот. По това време можете да разчупите остарелите стандарти на държание и да се отървете от неприятните привички.

Водолей

Водолеите ще имат отслабен имунитет през първата половина на седмицата, тъй че вероятността от заразяване с вирусна зараза през този интервал ще се усили. Грижата за вашето здраве би трябвало да е приоритет. Преумората на работа няма да помогне за възстановяване на благосъстоянието, тъй че се пробвайте да не давате най-хубавото от себе си, пестете силата си, разпределяйте я отмерено. Втората половина на седмицата е удобна за подсилване на фамилните връзки. Ако по това време е планувана женитба, тогава подобен съюз ще бъде дълъг и благополучен. Също по този начин е подобаващ миг за пътешестване с обичания човек.

Риби

Вашата сантиментална връзка в този момент навлиза във фаза на неустойчивост. Може да почувствате повишаване на любовта, само че в това време ще желаете да имате връзка, колкото е допустимо по-свободна от ограничавания, а това надали ще се хареса на колегата ви. За да намалите вероятността от спорове, пробвайте се да се свързвате с приятелите си по-рядко и обръщайте повече внимание на обичания човек.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР