Телеком операторите агресивно налагат мрежите от пето поколение(снимка: CC0 Public

...
Телеком операторите агресивно налагат мрежите от пето поколение(снимка: CC0 Public
Коментари Харесай

Телеком обяви „най-голямата кампания за миграция към 5G”


Телеком операторите нападателно постановат мрежите от пето потомство
(снимка: CC0 Public Domain)

Щатският оператор Verizon започва серия от реклами и предложения, целящи да накарат потребителите и дребния бизнес да мигрират към новото потомство 5G устройства и абонаментни проекти.

За задачата компанията предлага на клиентите си телефони от и устройства Samsung Galaxy S21 5G, отговарящи на изискванията за новата промоция. Клиентите могат да получат заем за устройство до $700 (за iPhone) или $800 (за Android телефон), в случай че се записват за един от неограничените проекти на Verizon.

Наред с това новите клиенти могат да получат и предплатена Mastercard на стойност 300 щ.д. Тя има за цел покриване на глобите и таксите за преустановяване на договорите с други снабдители на безжични информационни услуги, заяви. В съпътстващата промоция за дребния бизнес заемите за устройствата са същите, а прехвърлянето на номера ще докара до заем от 300 $ в сметката на клиента.
още по тематиката
Според Blancco, 57% от мобилните консуматори по целия свят имат проекти да се снабдят с 5G устройство в границите на идните 24 месеца. Както Gartner, по този начин и Strategy Analytics предвиждат двуцифрен растеж за смарт телефоните тази година, като това ще се дължи главно на търсенето на 5G устройства.

Verizon натъртва на своите благоприятни условия за достъп до наличие и развлечения за новите с неограничени проекти. Фирмата предлага шест или повече месеца безвъзмездна Apple Arcade или Гугъл Play Pass, включване на стрийминг услуги като Disney+, Hulu и ESPN+ при някои проекти и варианти за прибавяне на Discovery+ и достъп до Apple Music.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР