Тежкотоварен камион се обърна на ключово кръстовище в Бургас. Тирът,

...
Тежкотоварен камион се обърна на ключово кръстовище в Бургас. Тирът,
Коментари Харесай

18-годишен открадна тир, обърна го след гонка

Тежкотоварен камион се обърна на основно кръстовище в Бургас. Тирът, претрупан с 20 тона дървени плоскости, бил откраднат и катастрофира след гонка с полицията, заяви Нова тв.

Инцидентът е станал към среднощ, откакто тир не спрял на подаден от полицията сигнал със стоп палка на еднопосочна тясна улица в жилищен комплекс. Започнало гонене. Камионът минал по най-тесните улици на още два жилищни комплекса преди да излезе на централния бул. и да навлезе в най-оживеното в работен ден кръстовище в Бургас – това против хотел „ Мираж ”. Именно там водачът изгубил ръководство и се обърнал. За благополучие няма жертви – евентуално поради късния час.

„ Камионът е откраднат от паркинг. Беше заключен и претрупан за Русе с плоскости ламинат с тегло  22 тона ”, споделя притежателят на транспортното средство Коста Димитров.

По информация на полицията младежът, откраднал тира, е навършил 18 години единствено преди месец. Той няма удостоверение за ръководство на МПС. Възпитаник е на център за развъждане на деца и младежи без родители в град Средец. Не е използвал алкохол или опиати. Задържан е за 24 часа. Повдигнато му е обвиняване за причиняване на вреди при пътно-транспортно произшествие.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР