Британската полиция днес съобщи, че е арестувала мъж, след като

...
Британската полиция днес съобщи, че е арестувала мъж, след като
Коментари Харесай

Във Великобритания арестуваха мъж за тормоз на депутати

Британската полиция през днешния ден заяви, че е арестувала мъж, откакто политици и публицисти, работещи в Народното събрание в Лондон, се оплакаха, че са били унизени с нежелани известия, съобщи Ройтерс.

" Мъжът е задържан по съмнение в тормоз и осъществяване на закононарушения по Закона за онлайн сигурност. Той беше отведен в ареста, където остава и сега ", се споделя в изказване на лондонската полиция.

" Арестът е обвързван с следствие, което се организира от екипа на полицията в Народното събрание и проверяващия екип след известия за нежелани известия, изпратени до депутати и други лица. Разследването продължава ", се прибавя в изказването, добавя Българска телеграфна агенция. 

Депутат от ръководещата Консервативна партия подаде оставка през април, откакто призна, че е дал отговор на известията с интимни фотоси, а по-късно е предал телефонните номера на сътрудниците си.

Опозиционната Лейбъристка партия е била известена за ареста на член на партията и неотложно е прекратила участието му във групировката. Говорител на партията отхвърли коментар заради продължаващото полицейско следствие.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР