Тежка седмица се очертава в Локомотив Пловдив. През уикенда смърфовете“

...
Тежка седмица се очертава в Локомотив Пловдив. През уикенда смърфовете“
Коментари Харесай

Решителна седмица в Локомотив Пловдив

Тежка седмица се обрисува в Локомотив Пловдив. През уикенда „ смърфовете “ изгубиха пагубно с 0:5 гостуването си на Арда, което може да отприщи големи проблеми в тима.

Собствениците на „ черно-белите “ са били гневни от тежкото проваляне и се чака да има промяна на шефове на „ Лаута “. Пред изпъждане са изпълнителният шеф Лъчезар Димитров, както и спортният подобен Красимир Петров. Възможно е да си тръгне и някой от квотата на шефовете на съсобственика Христо Крушарски.Ситуацията в Локо Пловдив е доста деликатна. Те започнаха пролетния дял в шампионата с нулево тъждество вкъщи против Ботев Враца, а в този момент бяха разрушени с 5:0 от Арда, а играчите се показват доста едва и много под равнището си. Старши треньорът Александър Томаш е имал дълъг диалог с тях след провалянето в Кърджали.

През зимата от „ Лаута “ си потеглиха някои от основните играчи на отбора, включително Бирсент Карагарен, Райън Бидунга и Луан. Продължават обаче при „ черно-белите “ да идват нови играчи в придвижване, които обаче към този момент не правят работа. Последният подобен е от Сиера Леоне – Алфа Конте, а един от Нигерия към този момент бе отпратен.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР