Тежък карък продължава да преследва Мая Манолова. Въпреки че лидерката

...
Тежък карък продължава да преследва Мая Манолова. Въпреки че лидерката
Коментари Харесай

Фалит в Narod.bg: Мая Манолова остана без екип

Тежък карък продължава да преследва Мая Манолова. Въпреки че лидерката на „ Изправи се, БГ ” съумя да открадне спонсорите на неосъществената партийна лидерка Румяна Ченалова за персоналната си идея, наподобява баровците с мераци в политиката са отказали да развържат кесиите, тъй като кюстендилката е без пукнат лев, научи извънредно Narod.bg.

Заради безпаричието целият екип на Мая я изоставил посред акцията за вота на 2 октомври. Така някогашната социалистка и народен обмудсман е с вързани ръце и е принудена за всяка партийна демонстрация да сама да търси хора за масовката.

В момента към Манолова е безшумно, екипът си отпътува и тя няма доста ходове, акцентира информаторът на Narod.bg. на този декор идват малко прекомерни приказките, че маститият строителен необут от Движение за права и свободи Цветан Славейков Цветанов изсипва обилно пачки в плана на русокоската.

Реклама

Вече разкрихме, че притежателят на строителната компания „ Мега Инвест Холд ”, преди част от обръчите на Ахмед Доган, изоставил Румяна Ченалова, която не съумяла да си напазарува записана партия, и се включил към Мая Манолова.

За жеста предприемачът получи №8 в кюстендилската листа на Мая Манолова в Кюстендил.

Сега, обаче, излиза, че и този баровец е отрязал парите на устата екс социалистка, приключи източникът на Narod.bg.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР