Технологии Тайният космически самолет кацна с нов рекорд X-37B прекара

...
Технологии Тайният космически самолет кацна с нов рекорд X-37B прекара
Коментари Харесай

Тайният космически самолет кацна с нов рекорд

Технологии Тайният галактически аероплан кацна с нов връх X-37B прекара 780 дни в непрестанен полет в ниска орбита  Мартин Дешев 28 октомври 2019, 06:36  Тайният галактически аероплан кацна с нов връх Източник: U.S. Air Force
айният американски боен галактически аероплан е кацнал сполучливо след 780 дни в непрестанен полет в ниска орбита. Самолетът е подобрил доста предходния си връх от 717 дни и 20 часа полет, оповестяват американските Военовъздушни сили.

Тайният американски аероплан с нов връх

Таен аероплан се приземи след 2 години в космоса

Митичният X-37B към този момент няколко години се употребява от военните за голям брой проби. Мисиите на самолета стават все по-дълги, като това беше неговата пета поредна задача. Продължилият 780 дни полет е над три пъти по-дълъг по отношение на в началото плануваните 240 дни потенциал.

Американски "космически аероплан " на мистериозна задача в Космоса

Военните не дават детайлности за качествата и задачите на X-37B. Неговите задачи също са засекретени. Все отново, след края на тази задача, те оповестяват, че самолетът е извършил всички цели. Той е направил поредност от проби, като е тествана пробна електроника, нов вид изстудяване за дълготрайни галактически полети и други Изненадващо, този път военните споделят, че X-37B е бил употребен и за стартирането на дребни спътници в орбита.

Сега пред самолета следва къса отмора, през която ще бъде прегледан и квалифициран за идната си задача. Тя се чака през 2020 година, като още веднъж детайлностите за нея остават засекретени.

Мъск желае SpaceX да употребява една ракета два пъти за 24 часа

SpaceX сполучливо употребява два пъти капсулата Dragon

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Мартин Дешев аероплан авиация X-37B
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР