Те са родени в края на 80-те и началото на

...
Те са родени в края на 80-те и началото на
Коментари Харесай

Вторите първи: Обърнете се назад, вижте какво вашите родители са създали и си помислете - бихте ли ги разочаровали? Историята на Станислав Попов.

Те са родени в края на 80-те и началото на 90-те. Те са второто потомство в бизнеса и първото потомство на прехода. Те са " Вторите първи " - взаимен план на Storio и ОББ, отдаден на едни от най-успешните бизнеси в България и техните наследници. Децата и фирмите вършат първите си крачки съвсем едновременно. Време, в което колкото и да падаш, би трябвало и да ставаш. И двете генерации са траяли по пътя не тъй като нямат избор, а тъй като имат подобен - дългът към фамилията и смяната на България.Колко мъчно е да си първи съгласно " Вторите първи "? А какъв брой мъчно е да си втори съгласно първите? Какви са преимуществата и минусите на второто потомство в бизнеса? По-лесно ли е да наследиш бизнес, в сравнение с да създадеш подобен? Имаш ли право да се откажеш от наследството си? Колко тежи отговорността? Как можеш да пригодиш компания, основана в аналогово минало, за цифровото настояще? Можеш ли да работиш в екип със личния си татко? Как бизнесът трансформира фамилията и по какъв начин фамилията трансформира бизнеса? Разказват " Вторите първи ".
Станислав Попов е на 31 години, само че към този момент има десетгодишна връзка със брачната половинка си, с която подписва брак преди два месеца. Семейните полезности дефинират както връзката сред татко и наследник, по този начин и сред бизнес и бъдеще.

Станислав работи дружно със своя татко Димитър Попов, който през 1993 година основава компанията " Ел Бат ". Дейността на компанията е обвързвана с кръгова стопанска система - преработване на излезли от приложимост акумулаторни акумулатори и произвеждане на оловен метал. Допълнително " Ел Бат " създава натриев сулфат и полипропилен гранулат - съставни елементи, използвани в производството на нови акумулаторни акумулатори. В компанията работят над 200 души, а годишният оборот е над 200 млн. лв..

Станислав е второ потомство в бизнеса и второ потомство в бокса - занимание на татко и наследник, което за Станислав се трансформира и в професионална опция:
Станислав Попов - " Ел Бат " " Имайки два съществени избора пред себе си - да продължа да се занимавам с професионален спорт или развиване на фамилната компания като бизнесмен, аз избрах да бъда бизнесмен. Семейството построява полезности, а корпоративната среда тук построява здрав дух, крепко тяло и голям брой триумфи. " Реклама
Според Станислав бизнесът и боксът наподобяват разнообразни единствено на пръв взор. Това е спорт, който построява устойчивост, калява мислите и съзнанието. Спорт, който основава първенци освен на кръга, само че и в живота:
Станислав Попов - " Ел Бат " " Рунд в бокса и рунд в бизнеса се печелят мъчно, належащо е кураж, належащо е да имаш устойчивост, да изградиш темперамент, умения и екип от хора. "
Според младия бизнесмен чиновниците са най-ценният капитал на една компания, по тази причина едно от нещата, на които залага, е вниманието към екипа.
Реклама
Най-новото начинание, което е подхванала компанията, е академия " Ел Бат " за намирането и развиването на по-качествени фрагменти.

Друг забавен миг в връзките сред Станислав и неговия татко е тяхната дребна възрастова разлика - Димитър е бил едвам 22-годишен, когато основава собствен бизнес, и към този момент е имал наследник. Това дефинира и метода, по който работят дружно - единомислещи решения посредством разговор. И въпреки всичко подчиненост има. Когато мненията се разминават - опитът, знанията и уменията на първото потомство надвиват за финалното решение.

В поредицата на Storio и ОББ Станислав споделя за компанията и фамилията от вътрешната страна, по време на подготовка споделя какви качества построява боксът, нужни и в бизнеса, какво се случва, когато играта загрубее, кои са значимите избори в живота и каква е тайната на сполучливия бизнес модел.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР