Здравейте! Пиша Ви по повод претъпкания градски транспорт. Всяка сутрин

...
</TD
>Здравейте! Пиша Ви по повод претъпкания градски транспорт. Всяка сутрин
Коментари Харесай

Почти един върху друг! Да се молим всичко да е наред!

" Здравейте! Пиша Ви във връзка претъпкания градски превоз. Всяка заран в рейс номер 24, който винава през Централна гара към 7 часа и 10 минути, пасажерите се возят съвсем един върху различен ", написа читателка на Plovdiv24.bg .

И прибавя:

" По бул. " Никола Вапцаров " към този момент в рейса става ужасно. Крещяши кондуктори, бутащи се хора, всеки бърза да отиде на работа. Вратите на рейса едвам се затварят.

Питам аз къде са тия ? Защо стоят в гаражите, а не ги пуснат в придвижване по направления и часови диапазон, в който има ужасно доста хора?

По линия номер 17 пък постоянно кондукторката дава остарели, употребявани билети, с разнообразни номера. Изцапани с кафе, шоколад и така нататък При въпрос за какво дава остарели билети тя просто се усмихва. Тя ще си изкара още един порядъчен надник от тези остарели билетчета, предлагани по няколко пъти.

Да се молим с пътуването ни всичко да е наред, тъй като, в случай че недай си боже, стане някаква акцидент в тази бутаница, билетът, който би трябвало да ни служи като застраховка и доказателство, че сме пътували в рейса, няма да е годен, тъй като не е с номерата от кочана с постоянните билети.... Хубава вечер ви искам с вярата нещо в този градски превоз да се оправи.... "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР