За поредна година стартира търсенето на добри хора. Кметът даде

...
</TD
>За поредна година стартира търсенето на добри хора. Кметът даде
Коментари Харесай

Кметът откри кампанията Пловдив – град на доброто

За поредна година започва търсенето на положителни хора. Кметът даде формален старт на акцията " Пловдив – град на положителното “, която е под негова закрила.

" Сигурен съм, че хората, които всекидневно правят добрини, нямат потребност от гласност. Но ние имаме потребност от това да имаме хора, които да следваме, и образци, които да повтаряме. Ще продължаваме да поддържаме тази самодейност, тъй като на положителните каузи би трябвало да се дава публичност. “ С тези думи откри събитието и пожела триумф на акцията.

Тазгодишното издание на " Пловдив – град на положителното “ стартира с доста музика и танци, а обичайно учениците от Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника одобряваха писмени номинации и раздаваха грамоти. 

Предложенията за положителни хора ще се одобряват до 17 юни на уеб страницата https://gradnadobroto.plovdiv.bg/ На него пловдивчани могат да предлагат своите съграждани в четири разнообразни категории – просветителна и обществена активност, добротворчество и градско развиване.

На откриващото събитие участваха още зам.-кметът по спорт и юношески действия, зам.-кметът по финанси, зам.-кметът по екология и опазване на здравето, основателят на самодейността Йорданка Петкова и шефът на ПГХТТ инж. Людмила Ганчева.

За положителното въодушевление на гостите се погрижиха фолклорен танцов отбор “Тракийска младост " към СУ “Любен Каравелов ", вокална група “Дановци Певци ", танцов отбор към СУ “Христо Г. Данов ", школа по типичен и съвременен балет към НЧ “Никола Вапцаров ", фолклорна групировка " Жарава ", солисти от музикален център " Мюзик арт " и състезателен клуб " Енерджи ". Водещ на събитието беше Ася Антонова.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР