Утре от 11.00 часа в Зала Свети Георги“ на Областната

...
</TD
>Утре от 11.00 часа в Зала Свети Георги“ на Областната
Коментари Харесай

Представят резултатите от проучване за зависимостите сред учениците в Русенско

Утре от 11.00 часа в Зала " Свети Георги “ на Областната администрация ще бъдат показани резултатите от второто районно изследване по отношение на типовете зависимости измежду учениците в Русенско. Събитието е част от добре познатата на обществеността и институциите самодейност " Заедно да спасим Русе и децата от дрогата ", чийто абстрактен уредник е журналистът Румен Николаев, който е основен редактор на " Акцент.БГ “. По време на срещата ще бъде показан обстоен разбор за използването на психоактивни субстанции измежду подрастващите. Припомняме, че първата анкета бе извършена през 2022 година, а резултатите, които ще бъдат показани на следващия ден са от изследване, направено през 2023 година

Наред с организирането на изследванията, се организираха и редица концерти, хепънинги, пиеси, срещи с родители, разпространяване на флаери и плакати за вредата от използването на наркотични субстанции в цялата област.

В утрешната среща ще вземат участие представители на локалната и държавната власт. Инициативата се поддържа и от Областна администрация – Русе в лицето на регионалния шеф Данаил Ковачев.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР