Пост в социалните мрежи разгневи бургазлии. Според него емблематичният за

...
</TD
>Пост в социалните мрежи разгневи бургазлии. Според него емблематичният за
Коментари Харесай

Ще изчезне ли Гъбката от Морската градина на Бургас?

Пост в обществените мрежи разгневи бургазлии. Според него емблематичният за Бургас обект – Гъбката в Морската градина, скоро може да остане в историята, заради " тормоз, практикуване на напън и закани за физически саморазправи от страната на високопоставени общински чиновници и с намесата на мутренски закани ".

От Община Бургас побързаха да дадат своята позиция по проблема: Във връзка с появили се клевети, Община Бургас декларира, че Гъбка в Морската градина е имало и ще има. Обектът е там от десетилетия. Но той в никакъв случай не е завеждан писмено като общинска благосъстоятелност. Нещо повече. Именно с цел да остане на мястото си, Община Бургас е дала опция да са наема земята под Гъбката. Въпреки че е на територията на Морската градина. А нея Община Бургас пази строго от коли и огромен брой заведения.

Наемателите на тази повърхност са се сменяли през годините, само че никой не е посягал на Гъбката. На 28 февруари изтича срокът на разрешителното за стопанисване. Така че на комисията по член 56 следва да реши дали там ще работи същият или нов наемател. Тя е формирана от общински съветници и общински чиновници. При хипотезата, че бъде определен нов наемател, а остарелият – господин Рауф Сабах – реши да реалокира сегашната Гъбка, в новия контракт ще бъде заложено условие там да бъде подложен обект с безусловно същия тип и параметри.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР