Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother от 21:00

...
Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother от 21:00
Коментари Харесай

Титанични сблъсъци и гладна стачка във VIP Brother

Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother от 21:00 часа по NOVA, ще проследим развиването в връзките сред Тони и Шеф Петров след абсурда сред двамата.

Въпреки извиненията на Тони и опитите на останалите съквартиранти да разсеят Петров, той няма да не помни по този начин елементарно случилото се. Нещо повече, избухливият му манталитет ще забърка още хора, а нищо неподозиращата Джулиана ще се окаже отговорна, че подготвя храна за журналиста и ще бъде остро разкритикувана от шефа.



Ще стане ли спорът сред двамата мотив за разделяне в Къщата и за какво Тони Стефанов отхвърля да се храни на масата с останалите, следва да разберем още довечера.

След неуспеха на седмичната задача „ Орденът на сърцето “, съквартирантите са принудени да живеят с най-малък бюджет. Влюбеният Big Brother обаче ще им даде втори късмет да си обезпечат удобен живот през втората седмица на взаимно общуване.

Той ще сложи задача Miss VIP Brother 2017, а способеното жури в състав началник Петров, Дани Милев, Цуни и Тони Стефанов ще имат тежката и виновна задача да изберат най-красивата жена в Къщата.

Неочаквано тази толкоз занимателна и красива задача ще докара до поредна порция сълзи и огорчения. Коя от хубавиците в Къщата ще стане Miss VIP Brother 2017 и коя ще се почувства афектирана от това, следва да разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Повече вести ще откриете на формалната страница на VIP Brother във Фейсбук. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички детайлности за съквартирантите и най- настоящите вести за шоуто може да следите и на уеб страницата на VIP Brother 2017.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР