Тази вечер президентът и съпругата му ще са домакини на

...
Тази вечер президентът и съпругата му ще са домакини на
Коментари Харесай

Президентът е домакин на традиционния бал за младежи в неравностойно положение

Тази вечер президентът и брачната половинка му ще са домакини на обичайния абитуриентски бал за младежи в неравностойно състояние. Събитието е част от самодейността на президента " Подкрепи една фантазия ", в която тази образователна година се включиха 124 младежи. 26 от тях са избрали да продължат образованието си във висше учебно заведение.

Преди обичайния бал президентът Румен Радев посрещна зрелостници от над 60 профилирани институции за деца и младежи в гербовата зала на бул. " Дондуков " 2.

" Това е значим миг от вашия живот. Завършвате обучение, само че знаете, че уроците и ученето не престават. Затова ви поисквам да бъдете усърдни и любопитни. Да бъдете виновни. Да имате високи цели в живота. Да бъдете смели, когато мечтаете и когато постигате фантазиите си ".

Слави Стоянов от Пловдив е измежду децата, които ще продължат образованието си. Ще учи обществени действия в пловдивския университет " Паисий Хилендарски ":

" Без обучение човек не може да доближи до на никое място. Домът, в който аз пребивавам, и с хората, с които работя - те ме мотивираха в действителност. Аз знам какво е да си в дом, дом за деца. Но знам младежите на моята възраст по какъв начин се усещат, когато са сами и когато са с по един родител. Аз бих оказал помощ на тези младежи, които в действителност не знаят по кой път да тръгнат. Мечтая да съм народен представител, тъй като желая да взимам огромни решения, които ще трансформират доста неща в България. Говоря главно за обществената политика ". /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР