Тази вечер от 22:30 ч. по Нова започва новият, дългоочакван

...
Тази вечер от 22:30 ч. по Нова започва новият, дългоочакван
Коментари Харесай

Смразяващ обрат бележи началото на Братя

Тази вечер от 22:30 ч. по Нова стартира новият, дълго чакан сезон на криминалния сериал „ Братя “. Внезапен, трагичен поврат на действието, рискови каскади и напрегнати моменти ще привлекат зрителското внимание на премиерата на поредицата. Основната тематика на сезона тази есен е отдадена на саможертвата. Новите сюжетни линии ще преплетат ловко орисите на персонажите, като комплицираните връзките посред им ще бъдат белязани от дълбоки и спорни страсти.

„ В третия сезон сме заложили повече детайли на екшън, много каскади и не на последно място трагично разрастващи се човешки взаимоотношения. Нашите герои ще минат през голям брой трудности, ще се наложи да преодоляват себе си, даже да загърбят личните си стремежи, жертвайки се за щастието на хората, които обичат. И това дефинира тематиката на сезона. Винаги се стараем да предлагаме на феновете изненади, да развиваме нови, забавни сюжетни линии и да включваме нови лица. Освен Христо Шопов, с който съм доста благополучен, че снимаме, към звездния каст на третия сезон ще се причислят и още надарени артисти – Алекс Иванов, Тигран Tоросян, Елеонора Иванова, Иво Йончев и доста други “, разяснява продуцентът на „ Братя “ Краси Ванков.

“Не съм взел участие в български сериал от осем, девет години. През това време повече работих в театъра. Краси ме повика на диалог за “Братя ” и планът ми хареса. Чудесно работя с всичките си сътрудници и съм доста впечатлен от целия екип. Проектът върви сносно и аз считам, че е разумно всеки идващ сезон да надгражда. Надявам се и феновете да останат удовлетворени. Моят воин се споделя Филип и с неговата поява се объркват много от проектите на останалите персонажи. Със сигурност ще има огромни изненади към него ”, показа един от най-обичаните и сполучливи български артисти Христо Шопов.

Режисьори на сериала „ Братя “ са Ники Илиев, Любомир Печев, Георги Димитров и Атанас Бончев-Наката. Сценаристи на престъпната драма са Невена Кертова, Теодора Маркова, Георги Иванов, Пламена Велковски и Мила Иванова. Идеята за поредицата е на продуцента Краси Ванков, а саундтракът е особено основан от композитора Марио Балтаджиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР