Днес ще бъде слънчево, след обяд над планините и планинските

...
Днес ще бъде слънчево, след обяд над планините и планинските
Коментари Харесай

Слънчево време в неделния ден с температури до 33 градуса

Днес ще бъде слънчево , след обяд над планините и планинските региони с купеста облачност. На обособени места, основно в Рило-Родопската област ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще остане съвсем безшумно. Максималните температури ще са най-вече сред 28° и 33°, в София - 28°-29°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 25° и 29°. Температурата на морската вода е 21°-24°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще има купеста облачност и на обособени места, основно в Рило-Родопската област ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра - към 16°.

В понеделник и вторник времето ще бъде слънчево и съвсем безшумно. След обяд ще се развива купеста облачност и в планинските региони в Югозападна България ще има изолирани краткотрайни превалявания, съпроводени от гръмотевици.

През идващите дни ще духа слаб, по морския бряг до сдържан вятър от североизток. Вероятността за превалявания понижава. Температурите постепенно ще се покачват и в петък оптималните ще са сред 33° и 38°.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР