Тази седмица Razer показа на технологичното изложение CES Pro версията

...
Тази седмица Razer показа на технологичното изложение CES Pro версията
Коментари Харесай

Маска на Razer предпазва от Covid 19 и увеличава силата на гласа

Тази седмица Razer сподели на софтуерното ревю CES Pro версията на своята маска Zephyr. Джаджата съставлява транспарантна маска с вентилатори и двупосочни въздушни филтри, която е оборудвана с персонализирано осветяване за празненство. Професионалната версия прибавя гласово увеличаване към маската, тъй че всеки ще може да ви чуе, до момента в който говорите под нея.

Zephyr е основана на идея на Razer, показана на CES 2021, когато Covid-tech беше на мода. Пазарната версия има връзки, които обгръщат главата, а освен ушите, както беше планувано в концептуалния модел. Маската евентуално е и много тежка, тъй че няма да може да се задържа добре единствено на ушите. Тя разполага с акумулатори, вентилатори, микрофони и представители.

Осветлението от външната страна на Zephyr Pro трансформира цветовете, които можете да контролирате с приложение. Има и вътрешни светлини, които осветяват лицето на носещия.  Всеки ще може да вижда през транспарантната маска, която съгласно Razer има „ покритие срещу запотяване “.

За да е задоволително ефикасна против Covid, маската разполага  с N95 филтри, които би трябвало да бъдат сменяни от време на време. Цената на остарялата маска бе 99 щ. $, а цената на Pro версията към момента остава незнайна. Ще я забележим обаче в идващите месеци на пазара.

А тук ще намерите още!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР