Тази нощ ще бъде предимно ясно и почти тихо, само

...
Тази нощ ще бъде предимно ясно и почти тихо, само
Коментари Харесай

Синоптиците скапаха времето. Какво да чакаме в следващите дни

Тази нощ ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно, единствено в Източна България ще духа слаб североизточен вятър. Сутринта на обособени места в низините и котловините ще се образува мъгла. Минималните температури ще са сред 6° и 11°, в София - към 6°. Утре ще бъде най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Максималните температури ще са сред 19° и 24°, в София - към 21°.

 
-->
Над планините ще доминира слънчево време с незначителна висока облачност. Ще духа сдържан югоизточен вятър, след обяд по високите и открити елементи ще се ориентира от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра - към 9°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Вятърът ще е слаб до сдържан от изток. Температурата на морската вода е 17 - 19°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

 

През идващите дни облачността ще е най-вече забележителна. Повишава се и вероятността за превалявания, основно в Западна България. Ще е съвсем безшумно или със слаб вятър от изток. Минималните температури ще са с два-три градуса по-високи, а дневните ще се намалят едва. През почивните дни вероятността за превалявания понижава. Ще има и по-значителни разкъсвания и понижения на облачността, в неделя до най-вече слънчево.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР