Тази история започва през август 1965 г. Бийтълс имат концерт

...
Тази история започва през август 1965 г. Бийтълс имат концерт
Коментари Харесай

Ужас: Създателят на джендър теорията извършвал извратени сексуални опити с близнаци

Тази история стартира през август 1965 година Бийтълс имат концерт пред 55 хиляди фенове в Ню Йорк. Във Виетнам 185 хиляди американски бойци бранят демокрацията и свободата, написа " Труд ".

А на 22 август в град Уинипег, столица на провинцията Манитоба – Канада, в фамилията на Джанет и Роланд Раймър се раждат две момчета близнаци – Брус и Брайън.

Поради изразена фимоза (стеснение на кожния отвор на пениса) и усложнение при уринирането, на 8-месечна възраст на Брус е направена интервенция – обрязване. Това е осъществено от хирург в болнично заведение по неконвенционален способ, с електрокоагулация (изрязване посредством изгаряне с високочестотен ток). При интервенцията пенисът на детето е необратимо повреден. Родителите на Брус понесли доста тежко тази обстановка. Не знаели какво ще се случи с техния наследник, дали ще бъде благополучен, какъв мъж ще бъде без пенис. По това време в Балтимор, в болничното заведение „ Джон Хопкинз “ практикувал световноизвестният психолог доктор Джон Мани.

Той дефинирал теорията „ джендър “. Според неговата „ доктрина за неутралността на пола “, половата еднаквост се развива в ранна детска възраст вследствие на „ подобаващи поведенчески интервенции “. Семейство Раймър научили за Джон Мани и неговата доктрина през февруари 1967 година в канадската новинарска стратегия „ Този час има седем дни “. Разтревожените родители получили съвет от доктор Мани да отстранят тестисите на Брус и да бъде отгледан като момиче. Това е неговият джендър, с който ще бъде благополучен.

Случаят с детето Брус е бил безпределно скъп за потвърждаването на теорията за „ неутралния пол “. Близнаци с идентична генетична формула. Единият остава мъж, другият – възпитаван в подобаващ социум става жена. На 1 година и 10-месечна възраст отстраняват тестисите на Брус и той става Бренда. През идващите 10 години фамилията е следено от психолога Джон Пау. Двете деца се упражняват в полови дейности, включващи „ тласкащи придвижвания “, като Бренда играе долната роля. „ Момичето “ трябвало да застане на четири крайници с брат си Брайън на гърба. Другата полова позиция била с вдигнати крайници. Децата трябвало смъкват облеклата си и да се занимават с „ генитални инспекции “.

Семейство Раймър описват, че всичко това е било снимано от фотограф. Явно, е било подготовка за научна обява. Джон Мани им обяснил, че „ детската полова игра е подготовка за здрава полова еднаквост “. В продължение на няколко години този опит се разгласява в научните среди като „ казусът Джон/Джоан “.

Според отчетите: „ Половото пренасочване е сполучливо. Поведението на детето като интензивно малко момиченце е друго от брата-близнак, който е момче. “ Години по-късно един студент, участвал на годишните прегледи споделя, че „ семейство Раймър нормално лъжеха за триумфа на програмата “. За страдание, самата Брус/Бренда предпочитала да играе с оръжия и коли, постоянно се биела с децата в учебно заведение, не желала да сяда в тоалетната. Заради розовите си рокли търпяла насмешки от съучениците си. Не оказал помощ и постоянно инжектираният естроген (женски хормон). Бренда имала чести депресии. На 13-годишна възраст декларирала, че в случай че се срещне още един път с Джон Мани, ще се самоубие. Предстояла последната интервенция – за основаване на изкуствено влагалище. Родителите на Брус/Бренда е трябвало да обяснят за какво се постанова тази интервенция. Разказали на детето цялата история към нейния „ джендър “. Научавайки истината, Бренда изпада в тежка меланхолия, прави три опита за самоубийство, при единия от тях изпада в кома, след което взема решение да си върне същинския пол. Приема името Дейвид.

До 1987г Дейвид претърпява интервенции за премахване на гърдите и две пластики на пениса. Инжектира си тестостерон (мъжки сексуален хормон). През 1990 година се дами за Джейн Фонтейн, осиновяват три деца. Животът на Дейвид Раймър е белязан от депресии и сложни връзки с родителите, които евентуално е упреквал за положението си в предишното и в този момент. През 2002 година от предозиране на антидепресанти умира братът близнак Брайън. Дейвид изгубва работата си, а през 2004 година го напуща брачната половинка му Джейн. Два дни по-късно, на 38 годишна възраст Брус/Бренда/Дейвид се самоубива на паркинга пред магазин за хранителни артикули в Уинипег.

Много години самодоволният и самовлюбен лекар Джон Мани разказва в безчислените си писания и изявления казусът “Джон/Джоан”. Той твърди, че момченцето станало прелестно, уравновесено и щастливо. За страдание, това влиза в медицински учебници и оказва огромно въздействие върху сексолози и психолози. Много от тях ползват върху своите пациенти методите на джендър теорията. Самият доктор Джон Мани става кумир на придвижването ЛГБТ (лесбийки, гейове, бисексуални и транссексуални) и въодушевеното отказване на биологичния пол. Историята на Дейвид Раймър е мрачно леке в практиката на доктор Джон Мани – идеолог на джендър философията. Някак си не се е получило – момче да стане момиче след интервенции, хормонално лекуване и детско полово образование. Това подкопава основите на джендъризма и половото самоопределение като обществен феномен, а не биологична даденост.

Случаят „ Джон/Джоан “, първоначално гръмко обявяван като огромен триумф, е потулен в „ научните “ изявления и теории и в този момент е неловко да се загатва. Опитът да се легитимира в законодателството на Европа понятието „ джендър “ е безгрижно и даже срамно поради страданията на Брус/Бренда/Дейвид. Може би и поради други деца, за които не знаем. Или следва да им се случи нещо сходно. Една неуместна до безумство доктрина Джендър – една неуместна до безумство доктрина.

Децата се раждат момчета или девойки, само че биологичния пол няма безусловно никакво значение. Децата имат “джендър”, който се образува съгласно възпитанието в фамилията и учебното заведение, съгласно въздействието на обществото. За разлика от пола, своя джендър всеки избира самичък. Може като дете да е бил момче, в различен стадий от живота си да реши, че е момиче. Може да стигне до извода, че е транссексуален или педераст.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР