Тази година всеки моден бранд ни показва своята гледна точка

...
Тази година всеки моден бранд ни показва своята гледна точка
Коментари Харесай

Модели ни канят в домовете си в новата кампания на Gucci

Тази година всеки фешън бранд ни демонстрира своята позиция за изолацията. Някои, като, търсят бягство от действителността, а други, като , я посрещат с отворени прегръдки. В новата си акция Алесандро Микеле се доверява на моделите, с цел да показа есенно-зимната си сбирката по един необикновен и пресен метод. След като не съумя да предложения публиката зад кулисите на ревюто си, което беше първичната му концепция, той реши да я предложения в домовете на моделите, с които най-вече обича да работи. Този новаторски метод им разрешава да покажат своята индивидуалност – нещо, което рядко виждаме на подиума. 



Така моделите стават и стилисти, и гримьори, и фотографи. желае есенно-зимната му сбирка да стане част от всекидневието им и всеки да показа по едно и също време тоалета и себе си. Резултатът е една супер цветна и занимателна акция. Виждаме моделите да носят екстравагантни рокли до земята, с които пускат прахосмукачка или пият кафе. Надникваме в интимните им светове с фрагменти от техните спални и кухни, срещаме се с домашните им любимци. Те са не просто артисти, а персонажи на акцията.



Кампанията носи името The Ritual и е фокусирана върху всекидневните ритуали. С нея изобретателният шеф на Gucci ни припомня, че модата ни служи, с цел да се забавляваме и да показваме характерността си всеки ден. Нямаме потребност от мотив, с цел да бъдем себе си.


 


 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР