Тази година се очертава изключително добра за феновете на Honda,

...
Тази година се очертава изключително добра за феновете на Honda,
Коментари Харесай

Honda Accord дебютира с нова визия, много технологии и повече лукс

Тази година се обрисува извънредно добра за почитателите на Honda, откакто японската компания показа новото потомство Civic, CR-V, а по-рано през днешния ден и новия Accord. Това е 11-тото потомство на модела, което дебютира с по-спортна визия, а също по този начин и с още повече технологии, създадени дружно с Гугъл.



Новият модел следва дизайнерски език на по-рано упоменатите модели на марката и показва огромна решетка обвързвана с тънки фарове с LED технология. Страничната линия е относително обла с прави линии, а в задната част откриваме свързани светлини, още веднъж разчитащи на LED технология. Колата е пораснала и на размери като предлага 1036мм място за пасажерите откъм гърба или с 10мм повече от преди. Багажникът е с размер от 473 литра.



Интериорът е прочут от другите модели на марката с 10.2-инчов екран пред лидера и 7-инчов екран в средата на таблото или 12.3-инчов при по-високите равнища на съоръжение. От Гугъл също са се намесили и инфотеймънт системата на колата към този момент поддържа услугите на софтуерния колос, в това число Гугъл Maps, Гугъл Assistant и Гугъл Play. От Honda дават обещание и по-луксозни материали, изключително на местата, където лидерът и пасажерите допират най-вече.



Под капака работи 1.5-литров бензинов мотор със 195 конски сили и 260 нютон метра, който задвижва единствено предните колела. По-високите равнища на съоръжение разчитат на 2.0-литров мотор в комплект с електромотори, които доставят мощ то 215 конски сили и 335 нютон метра въртящ миг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР