Тази година е десетото юбилейно издание на инициативата. Десетки колоездачи

...
Тази година е десетото юбилейно издание на инициативата. Десетки колоездачи
Коментари Харесай

Кметът на Видин даде старт на велопрехода „Дунав Ултра“

Тази година е десетото юбилейно издание на самодейността. Десетки колоездачи се събраха на централния площад „ Бдинци “ рано тази заран, с цел да потеглят по най-дългия туристически веломаршрут в България. Организаторът на обичайното събитие Борис Бегъмов изрази признателността си към Община Видин, към кмета доктор Цветан Ценков, както и към жителите и съидейниците от всички 110 обитаеми места, през които колоездачите минават по поречието на Дунав. „ Искам да Ви благодаря, че сте мисионери на идеята и разпространявате Дунавски район и Добруджа и трансформирането на този район в най-популярния туристически маршрут в България “ – съобщи той.

Д-р Ценков поздрави с добре пристигнали в старопрестолен Видин участниците във велопрехода, като им пожела попътен вятър и безаварийно каране. Кметът на Общината дефинира „ Дунав Ултра “ като едно от най-значимите велошествия, което разпространява нашата прелестна Родина.
-->
След това той се подреди измежду колоездачите, с цел да потегли със своя велосипед дружно с тях и да ги изпрати до изхода на града. Около 150 са участниците, които ще преминат по 740-километровия маршрут от Видин до Дуранкулак.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР