Тази есен можем да кажем, че ще срещаме доста по-често

...
Тази есен можем да кажем, че ще срещаме доста по-често
Коментари Харесай

20 идеи как да включите розовото в маникюра по най-елегантния начин

Тази есен можем да кажем, че ще срещаме много по-често хаштага #lavieenrose, тъй като розовото или по този начин наречения тренд Barbiecore ще господства освен при облеклата и аксесоарите, само че и в маникюра. След като към този момент ви по какъв начин можете да го включите в стайлинга си, пристигна ред да покажем по какъв начин може да наподобява по-елегантно и върху ноктите.

Обикновено розовото и то в ярките му и наситени нюанси сме привикнали да го свързваме с летния сезон, само че в този момент е ред самоуверено да го носим и през студените месеци. Най-семплият метод е да лакирате всички нокти в един цвят, изключително в случай че предпочитате да го вършиме сами вкъщи.

Но в случай че ходите при експерт, сигурно ще ви вдъхновим да пробвате някоя от днешните хрумвания, измежду които има разнообразни комбинации на розово с други цветове (да, даже и с оранжево може да наподобява стилно!), както и разновидности с красиви нежни украшения като сърца, цветя и талази. И защото в последно време избираме на френския маникюр, то умерено можете да замените бялото по върховете на ноктите с розово. Какво още можете да опитате, вижте в галерията ни!

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР