Тайсън Фюри отправи доста смела, направо дръзка прогноза за предстоящия

...
Тайсън Фюри отправи доста смела, направо дръзка прогноза за предстоящия
Коментари Харесай

Тайсън Фюри отправи брутална закана към Джошуа

Тайсън Фюри насочи много смела, напряко дръзка прогноза за идния мач с Антъни Джошуа (24-1), предават сътрудниците от boec.bg. Въпреки всички премеждия и проблеми към уреждането на мечтания конфликт, той към момента е в проектите както на „ Циганския крал”, по този начин и на Ей Джей. Надеждата е, че Битката на годината ще се организира в края на юли или началото на август в Саудитска Арабия. В тази връзка непобеденият Фюри (30-0-1) разгласява известие в „ Инстаграм”. На него той даде обещание да се разправи с английския си съотечественик в границите на 3 рунда, а в случай че не успее да „ изтрие бездомника от лицето на земята” в този интервал, ще се откаже от дуела и ще си тръгне от кръга!

„ Докато съм на линия, желая да прикани още един човек. Един наедрял, изцяло ненужен скитник. Не е същински войник, а един надут перко, бодибилдър, крос фит, грозник – това е Антъни Джошуа. Ей Джей, в случай че си някъде там, давай да уреждаме този мач, бездомнико. Ще размажа физиономията ти на две и няма безусловно нищо, което да можеш да сториш по въпроса. Докажи, че не съм прав, нещастнико. Аз съм най-хубавият. Мислех си… Ей Джей, в случай че издържиш три рунда с мен, след края на третия ще се отдръпва в ъгъла и ще се откажа от мача. Точно толкоз убеден съм в успеха си. Ще те унищожа за нула време”, изригна Фюри.

.

— TYSON FURY (@Tyson_Fury)

Преди това мощно излияние и сериозна закана, Тайсън предизвести Франсис Нгану, че също го чака и няма самообладание да се срещнат на кръга. Шампионът в тежка категория на UFC разгласи след успеха си над Стипе Миочич, че няма проблем да се изправи против Фюри и да нокаутира и него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР