Тайнствени структури бяха забелязани наскоро от уфолога Скот Уорнг. Става

...
Тайнствени структури бяха забелязани наскоро от уфолога Скот Уорнг. Става
Коментари Харесай

Откриха странни подводни пирамиди, построени от извънземните

Тайнствени структури бяха видяни неотдавна от уфолога Скот Уорнг. Става въпрос за формирания, ситуирани на морското дъно до американския щат Флорида, за които запалянкото твърди, че са антични пирамиди.

Уорнг счита, че пирамидите се крият под водата до остров Ню Провидънс. Той достигнал до тях с мобилното приложение Гугъл Earth. Според него въпросните обекти са доста по-впечатляващи от сходни постройки, построени на сушата, защото океанът ги е съхранил. Той даже позволява, че те са с по-древен генезис от някой от най-известните пирамиди в света.

Уфологът има и друго забавно съмнение. Той е на мнение, че пирамидите са дело на тайнствена извънземни жители. Със сходни теории се е обяснявал произходът и на други пирамиди, известни на човечеството. Много от учените нееднократно са казвали, че този тип постройки са енергийни центрове, направени с помощта на инопланетяни.

Уорнг споделя и още любопитни детайлности към откритието си. Според него една от пирамидите припомня по конструкция пирамида в Гиза, а друга - Чичен Ица, за която се счита, че е построена от маите.

 Гиза

За момента обаче теориите на уфолога и съидейниците му не могат да бъдат доказани. За да схванат учените освен това за мистериозните обекти и да създадат публични изказвания, първо би трябвало да проведат обстойни подводни проучвания. Дотогава историята на пирамидите ще остане мистерия.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР