Тайната срещу между соцдепутатка Елена Йончева и мастития бизнесмен Иван

...
Тайната срещу между соцдепутатка Елена Йончева и мастития бизнесмен Иван
Коментари Харесай

УРАГАН В БЛИЦ TV! Ексклузивно ВИДЕО от тайната среща между Елена Йончева и бизнесмена с "Бентли"-то!

Тайната против сред соцдепутатка Елена Йончева и мастития предприемач Иван Стаматов бе снимана и с видео от човек на БЛИЦ. Бившата проверяваща журналистка и босът на компания " Монолит " бяха разконспирирани от медията ни в първокласен столичен хотел, в разгара на драмата с оставката на депутата от ГЕРБ Делян Добрев.

Стаматов дойде на срещата във очевидно положително въодушевление, до момента в който събеседничката му бе с изопната от напрежение физиономия.

Двамата разговаряха към час в едно от закътаните фоайета на хотела, а по-късно се реалокираха в специфична зала, с цел да са надалеч от погледите на простосмъртните.

БЛИЦ обаче засече скандалната среща, която предшестваше поисканата от министър-председателя Бойко Борисов оставка на хасковския кмет Добри Беливанов.

Той бе сниман от медията ни на воаяж в Монте Карло с предприемача Стаматов, който се радва на доходоносни публични поръчки в Хасково, където преди години беше народен представител.

Скандалната непосредственост сред Беливанов и Стаматов бе скрепена и с екскурзия до Виена.

Сега, политическата обстановка е много изменена. И евентуално Йончева и Стаматов желаят да подредят пъзела, с цел да стартират взаимни дейности.

На този декор не е учудващо, че нежният Беливанов се е еманципирал от партията, която трасира пътя му към общинската власт и се прислонил към едрия бизнес, чийто представител е Стаматов.

Нищо чудно през идващите дни кметът да получи поддръжка от Българска социалистическа партия и дефинитивно да обърне тил на ГЕРБ.

Парите вършат чудеса! Особено огромните пари!

Ето и видео от срещата Йончева - Стаматов.



Ивайло КРАЧУНОВ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР