Тайната на зашеметяващия външен вид във вашите 50-те се крие

...
Тайната на зашеметяващия външен вид във вашите 50-те се крие
Коментари Харесай

Летен гардероб на стилна жена 50+: 7 основни неща

Тайната на зашеметяващия външен тип във вашите 50-те се крие в избора на комфортни, красиви и съвременни облекла.

1. Бяла риза

Права или необятна бяла риза е наложително изискване за зряла, елегантна дама. Принадлежи към категорията на главните, идеално се комбинира с всичко и наподобява респектиращо, стилно.

1.1

1.2

1.3

1.4

2. Спортен жанр

Спортният жанр е превъзходен избор за всички възрасти. Ако тъкмо състезателен жанр не е най-хубавото решение, тогава спортните стилизирани неща наподобяват леки, минималистични и свежи.

3. Бяла палитра

Много хора не харесват белия цвят поради неговата непрактичност, само че облекло в тази гама постоянно е превъзходно и несравнимо спрямо другите. Бял монохром е страховит облик, експресивен и грациозен в това време.

3.1

3.2

3.3

4. Тенденция е в детайлите

Поглед без аксесоари няма да наподобява същински моден, даже в случай че е формиран от фешън детайли. Изберете фешън чанта, перлени аксесоари, обеци в нереален жанр – това са шлагерите на сегашния сезон. Не забравяйте за слънчеви очила.

5. Панталон

Този комплект е освен повсеместен, само че и доста удобен. Можете да го носите на всички места, с всякаква обувка. А когато се пасват, това е фешън композиция.

6. Дънки с висока талия

Обикновените дънки с висока талия е друга наложителна дреха . Най-добре е да изберете вярно прилягащи и обичайни цветове.

6.1

6.2

7. Рокли

Модните рокли също не са последният детайл от моден зрял външен тип. Изберете моделите, които най-добре дават отговор на вашата фигура. Рокли в жанр риза, жанр бохо са доста настоящи.

7.1

7.2

Добре поддържан ефектно изображение, красиво облечена, елегантна жена постоянно притегля погледа. Опитайте се да се обличате по метод, който наподобява моден и прелъстителен на всяка възраст.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР