Тъй като платформите стават все по-креативни, създавайки изцяло нови екосистеми

...
Тъй като платформите стават все по-креативни, създавайки изцяло нови екосистеми
Коментари Харесай

12 предимства на инфлуенсър маркетинга

Тъй като платформите стават все по-креативни, създавайки напълно нови екосистеми и нови лични художествени придвижвания, става по-трудно за марките да показват своите артикули и услуги в натоварените обществени излъчвания, пише . 

TikTok е превъзходен образец за това. Ако желаете вашите промоции да се открояват в TikTok, не можете просто да пренастроите най-новата си телевизионна реклама или да избухнете в очевидна промоция на мобилните екрани на хората. Ключът към рекламата в TikTok е да се приведе в сходство с потребителските трендове и да направи вашето наличие да наподобява допустимо най-органично, тъй че да се вписва в по-широката платформа.

Същото важи и за Instagram или Snapchat Stories или промоции в Reddit. С течение на времето, когато платформите стават все по-дефинирани в аудиторията си, най-хубавият метод да достигнете до тях е да научите потребителските трендове и привички и да поддържате връзка с тях на желания от тях език, какъвто и да е той. Което лишава време и вложения по разнообразни фронтове.

Това е и повода в този момент повече марки да се насочват към инфлуенсър маркетинг, като средство за потребление на креативните умения, стиловете на връзка и обсега на аудиторията на хора, които към този момент приказват верния език, и могат да показват вашата марка пред ангажирана, дейна публика във всяко приложение.

Това може да бъде превъзходен метод за увеличение на обсега и повишение на информираността за марката. За да даде по-добра визия за това, екипът на AmericaNoize събра този обзор на основните преимущества на маркетинга на инфлуенсър. Струва си да се обмисли във вашия развой. 

Подробностите можете да разгледате в инфографиката.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР