Татяна Дончева е най-ухажданият политик в момента. За нея наддават

...
Татяна Дончева е най-ухажданият политик в момента. За нея наддават
Коментари Харесай

Татяна Дончева най-ухажвана. БСП или Манолова?

Татяна Дончева е най-ухажданият политик сега. За нея наддават Българска социалистическа партия и Изправи се! на Мая Манолова. Соцлидерката Корнелия Нинова разгласи в петък, че прави огромна лява коалиция, в която ще влязат АБВ на Георги Първанов и на Румен Петков, Движение 21 на Дончева и Нормална страна на Кадиев. Малко по-късно стана ясно, че социалистите са подписали съглашение за присъединение на АБВ и на Нормална страна към „ Българска социалистическа партия за България ”, чакан Движение 21.

 https://www.tvevropa.com/wp-content/uploads/2017/09/Dimitar-Delchev.jpg

Тези участници, които са били в предходната коалиция „ Изправи се! Мутри, вън ”, са удостоверили присъединяване и в този момент, заяви шефът на Движение България на жителите Димитър Делчев в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по Нова Нюз. Партията бе една от значимите елементи на обединението на Мая Манолова. Делчев не даде безапелационен отговор къде ще е  Дончева – при тях или с Българска социалистическа партия, само че даде да се разбере, че договарят с нея и тя въобще не се е отказала от мястото си в „ Изправи се! ”

Дончева първа съобщи, че желае частта „ Мутри, вън! ” от името на обединението. „ Изправи се! ”, свърши работата за която бе пратена в 45-ото Народно събрание. Нашата група бе гласът на протестиращите. В идващия парламент „ Изправи се! ” има по-важна задача – да направи позитивния дневен ред на страната. От тази позиция лозунгът „ Мутри, вън! ” ще изгуби своето значение, сподели Делчев. От обединението обявиха, че новото име ще е „ Изправи се, България ”. Делчев го официализира като го употребява неведнъж в предаването.

„ Изправи се! ” Не се разпада. Ние водим договаряния за явяване във формата, в който бяхме с привличане и на други празненство. Да, факт, е че някои политически водачи имат за  цел да покажат, че „ Изправи се! ” е в извънредно положение, само че това не е по този начин, съобщи Димитър Делчев. Той не разяснява думите на Татяна Дончева, която сподели за сътрудниците си от „ Изправи се! Мутри, вън! ” „ аз с такива хора нямам място в една коалиция ”.

Говоря непрестанно с Татяна Дончева, в това число приказвах и през днешния ден. Има своето мнение, тя е анализатор и има мнение по значимите въпроси, сподели Делчев и съобщи: „ Вървим към явяване в същия формат, това е нашето предпочитание на Движение на България на жителите. ”.

Решението на Дончева ще стане ясно до сряда, когато завършва регистрацията в ЦИК за явяване на партиите и обединенията за вота на 11 юли.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР