Търсите ли печеливши монети на изгодна цена? Тогава помислете за

...
Търсите ли печеливши монети на изгодна цена? Тогава помислете за
Коментари Харесай

4 бюджетни криптовалути с потенциал за сериозна възвръщаемост

Търсите ли печеливши монети на преференциална цена? Тогава помислете за VC Spectra (SPCT), Algorand (ALGO), Render (RNDR) и NEO.

Algorand (ALGO) уголемява обсега си посредством стратегически партньорства. Друго ловко партньорство доста усъвършенства положението и на Render (RNDR) .

В същото време Neo (NEO) не остава по-назад, защото се модернизира и също реализира печеливши съдействия. И въпреки всичко вложилите във VC Spectra (SPCT) са тези, които получиха най-големи облаги и се приготвят за още.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Грандиозни облаги по време на предварителната продажба на VC Spectra (SPCT)

VC Spectra (SPCT) стана известна с големите облаги, които нейните вложители осъществиха по време на обществената ѝ предварителна продажба. Предварителната продажба е на стадий 3 , а вложителите от стадии 1 и 2 осъществиха растеж от 312.5% и 200% . Но не се притеснявайте; не всичко е изгубено. Инвестиралите по време на стадий 3 също ще завоюват 142.42% , когато завърши предварителната продажба.



Можете да се възползвате от бъдещите облаги, като закупите токени VC Spectra (SPCT) единствено за $0.033 в този момент. Другите преимущества на притежаването на токена VC Spectra (SPCT) са достъпът до извънредни предварителни ICO, тримесечните дивиденти и правото на глас .

Освен това токените VC Spectra (SPCT) са дефлационни токени с механизъм за изгаряне . Следователно цената на притежаваните от вас VC Spectra (SPCT) ще се усилва с течение на времето.

Това са единствено няколко от аргументите, заради които специалистите считат, че VC Spectra (SPCT) е най-хубавата нова криптовалута, в която може да обмислите да инвестирате. И въпреки всичко, най-много специалистите хвалят полезността и приложението на платформата в действителния живот.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Algorand (ALGO) се причислява към фондацията OpenWallet

Доклад от 19 септември 2023 година разкри, че Algorand (ALGO) се е включила към OpenWallet Foundation (OWF) . OWF е група от корпорации и организации с нестопанска цел, които работят дружно за поощряване на отворени, безвредни и оперативно съвместими решения за цифрови портфейли в международен мащаб.

Ролята на Algorand (ALGO) в OWF ще бъде да “подкрепя създаването и мащабирането на Web3 приложения на корпоративно равнище ”.

Откакто новината се появи, Algorand (ALGO) се задържа на равнище към $0.097 . Предвижда се Algorand (ALGO) да нарасне с 34% и да доближи $0.130 до края на 2023 година Тази прогноза за цената на Algorand (ALGO) се основава на идните усъвършенствания в екосистемата на Algorand (ALGO). В комбиниране със съдействието с OWF, това прави Alorand (ALGO) евентуална крипто капиталова опция.

Анализаторите поучават евентуалните вложители да закупят Algorand (ALGO), до момента в който е на налична цена , с цел да се възползват от планувания скок.

Партньорството на Render (RNDR) с Apple провокира впечатляващ бичи скок

Въпреки че Apple имаше взаимоотношения с Render (RNDR) преди 2023 година, новината за консолидираното на Render (RNDR) в Apple в края на януари провокира солиден скок.

Към 1 януари Render (RNDR) се търгуваше на цена от $0.40. Към 21 септември един брой Render (RNDR) струваше $1.61. Това съставлява голямо нарастване от 298% .

Render (RNDR) към момента е на ниска цена спрямо капацитета си. Според анализаторите тя може да се усили с 56.5% и да доближи $2.52 до края на 2023 година В резултат на това сега Render (RNDR) е необятно обсъждана като една от най-хубавите монети, в които може да обмислите инвестиция.

O3 Swap се причислява към блокчейна Neo N3

На 20 юни Neo разгласи в обява в X, че O3 Swap започва в Neo N3 . O3 Swap ще обезпечи безпроблемна замяна на токени сред главните вериги за EVM и Neo.

В деня, в който беше направено известието, цената на NEO се увеличи с 4.4% от $7.77 до $8.11. Към 25 септември NEO коства $7.28. Това е понижение с към 5% по отношение на цената на затваряне от 20 юни. Понижението е резултат от преобладаващите мечи пазарни условия.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР