Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Медитирайте!

...
Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Медитирайте!
Коментари Харесай

Една зодия да се погрижи за здравето си. Други да се забавляват

Търсете умишлено и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Медитирайте! Именно през днешния ден може да получите всички познания, които са ви нужни, да разберете направлението, в което би трябвало да се движите.

Ще срещнете хора, ще попаднете на книга или филм, ще подочуете инцидентен диалог, които ще ви дадат всичко належащо, което да ви помогне по какъв начин да подобрите живота си по най-хубавия за вас метод. Не отхвърляйте това, което ви се предлага през днешния ден.

Полезно е да се слуша музика, да се поддържа връзка с природата, с близки хора, с родственици. Постарайте се да не зацикляте над съответни витални проблеми. Не изразходвайте на вятъра мощ и сила.

Луната е на луфт до 11:40ч. до тогава нищо значимо да не се подхваща.

Овен 

Не забравяйте, че пътят на компромиса ще даде резултати по-бързо. Днес вашият сексапил и магнетично въздействие върху другите ще се усилят извънредно доста. Звездите допускат нови запознанства.

Телец

Не забравяйте, че прекомерно доста сън е също толкоз неприятно, колкото и да не спите задоволително. Въпреки почивния ден, не трябва да избягвате домакинските отговорности, даже и да не се чувствате добре. Но намерете време и за себе си или излезте на разходка.

Близнаци

Вземането на навременни защитни ограничения може да ви помогне да избегнете подла простуда. Опитайте се да свършите малко от изоставащите си домашен отговорности. Ако от дълго време сте изгубили контакт с някой, който познавате, тогава в този момент ще можете да възстановите връзки.

Рак 

Дори звездите не се ангажират да предскажат какво ще се случи във връзката ви с обичания човек. Най-добре е да помислите авансово за тактиката си за връзките. Може би би трябвало да отидете някъде да се развличате, да си прекарате прелестно.

Лъв 

Първата половина на деня може да донесе неприятна изненада. Най-добре е да посветите времето си на нормалните действия, без които никой не може - да вземем за пример домакинска работа. Някои обстановки стартират да се обясняват.

Дева 

Започнете деня, като се заемете с всяка незавършена работа вкъщи, с цел да можете да продължите гладко с проектите си. Що се отнася до любовта, това е ден, в който да се отпуснете и да се насладите на красиви моменти с другата си половина.

Везни 

Не позволявайте на отрицателните страсти да завладеят мозъка ви. Важно е да вършиме това, което ви харесва. Добър ден за релакс. Този уикенд е доста положително време да се отпуснете и да подобрите малко здравето си.

Скорпион

Днес изпитвате мощно възприятие на подозрение. Това може да ви накара да видите някои обстановки в нова светлина и да поставите под въпрос човеци, на които сте се доверявали съвсем сляпо в предишното и които сигурно не го заслужават.

Стрелец

В персоналния ви живот честните диалози с колегата ви евентуално биха ви разрешили да изясните редица противоречиви точки във връзката си. Спрете да отлагате това! Опитайте се да контролирате нрава си и да останете положителни.

Козирог

Умората, която изпитвате в последно време, значи, че е време да си починете, да извършите някои толкоз нужни промени в метода си на живот и да изясните целите си. Животът ви демонстрира всички признаци за прекосяване към нещо по-добро.

Водолей

Не губете нито един миг, с цел да продължите напред с проектите си, с цел да можете да се възползвате оптимално от това, което вашите щастливи звезди ви приготвят. Възползвайте се оптимално от красивите трептения на този ден, с цел да се забавлявате прелестно с половинката си.

Риби 

Би било добре да бъдете малко по-предпазливи към другите и да не разкривате всичко за себе си напълно, тъй като постоянно има такива, които биха се възползвали от това. Възползвайте се от всяка опция за наслада, която ви попадне.

/Марица/
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР