Това заяви пред журналисти Атанас Зафиров, който ще изпълнява функциите

...
Това заяви пред журналисти Атанас Зафиров, който ще изпълнява функциите
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: БСП няма да подкрепи правителство с мандата на ГЕ...

Това съобщи пред публицисти Атанас Зафиров, който ще извършва функционалностите на краткотраен ръководител на Българска социалистическа партия.

 

С днешните решения разбихме няколко неистини – за някакъв прелом, който се прави в партията и тъмни сили, които стоят зад уредниците на днешния Национален съвет, сподели още Зафиров. По думите му уредниците на съвещанието са законното управление и законното Изпълнително бюро. С днешното съвещание се върнаха груповото начало, разпоредбите и устава във действието на партията и обратно на всички изписани неистини, не е имало реваншизъм, рязане на глави, подправени делегати и така нататък, увери той. Зафиров бе безапелационен, че всички решения на съвещанието са взети с болшинство над 100 гласа и са доказани решенията на Изпълнителното бюро на партията.

В Българска социалистическа партия започва цялостен цикъл от четири избора, които ще приключат с конгрес през ноември, сподели още социалистът. Избран е изпълняващ функционалностите ръководител на партия, както и работна група с ръководител Борислав Гуцанов, която да управлява и управлява процеса по подготовката по протичането на цикъла избори, както и на конгреса, разясни той.

 

За ръководител на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " беше препоръчан и определен Борислав Гуцанов, а за Драгомир Стойнев ще бъде препоръчан за зам.-председател на Народното събрание. На съвещанието е определен и началник на делегацията на социалистите в Европейския парламент - Кристиян Вигенин, изясни политикът.

Зафиров акцентира, че стартира развой на обединяване и единение в партията и диалози в лявото политическо пространство за единство. На събора на Бузлуджа каним всички лв. партия и придвижвания да бъдем дружно и да сме единни, добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР