В ДАНС е имало разработка срещу т.н. полковник Николай Марков,

...
В ДАНС е имало разработка срещу т.н. полковник Николай Марков,
Коментари Харесай

ДАНС разследвала „Полковник“ Марков за измами и финансови престъпления

В ДАНС е имало разработка против тъй наречените полковник Николай Марков, началник на партия „ Величие “, което бе изненадата на последните избори.

Това настояват пред Breaking.bg хора от спецслужбите.

Разработката е водена в ДАНС-Варна през 2018 година и е за финансови закононарушения, измами и пране на пари. Какво се е случило с следствието против дисциплинарно уволнения от НСО Марков и каква е ориста на създаването е незнайна.

Преди ден някогашният народен представител от Демократична България Ивайло Мирчев разгласи, че е изпратил писмо до ДАНС с въпроси дали е разследван Марков за шпионаж в интерес на Русия.

Имам данни от ДАНС, че е имало следствие против така наречен полковник Марков, който е бил оперативно забавен за българското контраразузнаване по линия на връзка с съветските служби. Ако български политик е според от непознати разузнавания, без значение дали те са съветски, американски, немски или други, това е извънредно притеснително за страната ни. ” Това съобщи Мирчев в ефира на радио “Добруджа ”.

Той в качеството си на народен представител от 49-ото Народно заседание е отправил на 12 юни запитване до ръководителя на Държавна организация “Национална сигурност ” Пламен Тончев има ли ДАНС данни за връзки на Николай Марков с съветските служби, от по кое време датират те и какви ограничения ще предприеме организацията. Ако пък няма такива данни, осъществявана ли е инспекция за възможни контакти и по кое време.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР