Таня беше на 30, тя се омъжи преди 2 години.

...
Таня беше на 30, тя се омъжи преди 2 години.
Коментари Харесай

Остави си детето при баба си за няколко седмици и си тръгна

Таня беше на 30, тя се омъжи преди 2 години.

С Юра те не се трансфораха в приседнала брачна двойка, която вечеря у дома. Пътуваха, отвориха бизнес, затвориха бизнеса, пробваха се да работят, изкачиха планините и изкачиха някакви колоездачи.

Таня рядко се виждаше в рокля. Това не тормози мъжа си. Срещнали се или на планината, или на планинска река, или в лагер в гората на Карелия.

Мама Таня беше на шестдесет години, най-сетне се пенсионира и с чиста съвест готви пайове и прави баба на пенсионера. Задължителни внуци.

Въпреки доста деен метод на живот, Таня и Юра не бяха разведени от действителността. Те съумяха да завоюват пари много сполучливо, не стигайки прекомерно надалеч в опитите си с правене на бизнес. Защото Юра беше образован програмист. Възприемайки го повече като следващото предизвикателство, те си помислиха, за какво да не роди: тя е на 30, той на 35.

На тържеството за годишнината те оповестиха на майката на Таня, че скоро ще стане баба. Мария Викторовна избухна в сълзи, прегърна децата си и стартира постепенно да подготвя зестра за внучката или внучката си: купуваше памперси, плетени одеяла и буйки. В същото време методът на живот на Юра със брачната половинка му не се промени доста, за благополучие, бременността мина съвсем незабелязано.

Само един път те трябваше да забавят темпото, когато през седмия месец от бременността Таня не е взела самолета за Индия на борда. Юра апропо полетя. Разстроената брачна половинка се върна вкъщи, не ядосана обаче със брачна половинка си, а афектирана от самолетната компания.

Скоро Таня роди момче, Егор, най-сладкият ангел с къдрава коса с майчините очи и размерите на бащата. Най-вече към новороденото беше баба Мария Викторовна. Таня незабавно отхвърли да кърми, искаше да наеме бавачка, с цел да не се мотае у дома, само че баба ми сподели: „ Чрез натрупа ми “ и стартира да идва при новосъздадените си родители, като че ли да работи: всеки ден.

Когато Йегор беше на три месеца, другари предложиха на Юра да купи къща в Тайланд на доста добра цена, нямаше време да мисли и те се съгласиха. Оставиха детето при баба си и полетяха да огледат новите притежания в тайландския парадайс.

Юра искаше да остане там незабавно, Таня не искаше да остане без брачна половинка си в Русия, по тази причина предизвести майка си, че може да се върнат след няколко седмици, защото е рисково да вземете малко дете и ще има малко пари по отношение на покупката.

Но те не се върнаха нито след седмица, нито месец. Година по-късно дойде загоряла Таня, остана една седмица с дете и се върна при брачна половинка си. Редовно изпращат пари на баба си, настойчиво предлагат тя да наеме бавачка и дават обещание да вземат Йегор, когато той е на пет години …

И бабата се оправя … На каква цена тя сама знае, само че се оправя без други хора.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР