Танцуващият цигулар с електронната цигулка Свет Радославов сподели в студиото

...
Танцуващият цигулар с електронната цигулка Свет Радославов сподели в студиото
Коментари Харесай

Световноизвестен цигулар с турне в България

Танцуващият цигулар с електронната цигулка Свет Радославов показа в студиото на " България заран ", че в живота му следва огромно премеждие и доста въодушевление, тъй като ще обикаля цялата страна по участия. Той се усеща огромен късметлия, тъй като с цигулка го канят непрекъснато на разнообразни места, до които не се е докосвал от детството си.

" По принцип съм естествено създание и обичам природата, планините, чистия въздух, само че също по този начин морето, тъй като солната вода оказва помощ на всичко. В чужбина доста слънце няма, както е в България. Тук слънцето е доста хубаво и се възползвам от това нещо. Обожавам да съм на плажа, да упражнявам ", сподели цигуларят пред Bulgaria ON AIR.

А в Съединени американски щати му липсват връзките на хората един към различен и динамичността на живота в България. Докато тук има опцията да се движи повече и да се среща с всевъзможни хора, персони и другари, които не е виждал отдавна.

Известният цигулар желае да придвижи в Съединени американски щати мощния български дух, мотивацията да не стопираме да се развиваме където и да сме.

" Дори да съм в Америка и по-голямата част от живота ми да е там, аз знам от кое място пристигам и това нещо ми оказва помощ за всевъзможни неща, тъй като аз съм в действителност горделив човек, който където и да отиде, постоянно репрезентира България в сърцето на всички хора ", акцентира цигуларят.

Радославов приготвя нова музика, концерти и продукции. Наскоро е приключил плана си " Катерино моме " и му следва нов, дружно с български диджей " 89 ". Това ще е композиция сред български фолклор и съвременен рап жанр, дружно със струни на цигулка от Радославов.

" Сега започнах да се изучавам на повече стилове с цигулката, както в България се свири. Аз съм се научил на един жанр - типичен, дружно с модерния хип-хоп, само че в този момент се завръщам в българщината си и се изучавам на разнообразни вариации, които се чуват в хорото и ръченицата. Експериментирам и става ново произведение, тъй като не е тъкмо в класическия български жанр, а е съвременно. В новата ми ария, която ще създадем с диджей " 89 ", тъкмо това ще се роди ", показа още цигуларят.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР